DünyaManşetTeknoloji

Spider Man Geri Dönüyor

Insomniac ve Nixxes, Spider Man Miles Morales’in Epic Games Store ve Steam üzerinden 18 Kasım’da PC’ye geleceğini duyurdu.
Bağlantı noktası, dış mekan aydınlatması için ışın izlemeli gölgeler de dahil olmak üzere PS5 sürümünün ötesinde görsel yükseltmeler sunacak.
Ultra geniş monitörler ve GeForce RTX 40 kartlarında DLSS 3 yükseltme dahil olmak üzere PC odaklı özellikleri de destekleyecek. Tahmin edebileceğiniz gibi, grafiksel ihtişamın bir bedeli var, zira yıllarca eski bir sistemle uğraşmayacaksınız.
Miles Morales, dördüncü nesil Intel Core i3 (veya AMD eşdeğeri), 8 GB RAM, GeForce GTX 950 seviye kart ve geleneksel bir sabit sürücü kadar az oynayacak. Ancak, “çok düşük” grafik ayarlarıyla 720p’de oynamaya devam edeceksiniz. Yüksek ayrıntı, 4K veya herhangi bir tür ışın izleme istiyorsanız, öneriler çok daha yeni donanımlara (SSD dahil) atlar. Ancak “nihai” ışın izlemeli görseller istiyorsanız, küçük bir servet harcamaya hazır olun. Geliştiriciler, 12. nesil Core i7 veya beşinci nesil Ryzen 9, RTX 3080 veya Radeon RX 6950 XT video ve 32 GB RAM önermekte.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu