DünyaGenelManşetSağlık

ABD Cehennemi Yaşıyor!

ABD'de birçok şehri savaş alanına dönüştüren kar fırtınasında can kaybı 63'e çıktı. Arama kurtarma ekipleri kar altındaki insanları kurtarmakta büyük güçlükler çekerken, 22 yaşında aracında donarak ölen genç kadının son görüntüleri günün en çok konuşulan konusu oldu.

ABD‘de birçok şehri savaş alanına dönüştüren kar fırtınasında can kaybı 63’e çıktı. Arama kurtarma ekipleri kar altındaki insanları kurtarmakta büyük güçlükler çekerken, 22 yaşında aracında donarak ölen genç kadının son görüntüleri günün en çok konuşulan konusu oldu.
Amerika Birleşik Devletleri’nde devam eden, insanları evlerine hapsedip, elektriksiz ve soğukta bırakan kar fırtınasında hayatını kaybedenlerin sayısı 63’e yükseldi.
Fırtınadan en çok etkilenen New York eyaletindeki Buffalo şehrinde ölenlerin sayısı 34’e ulaştı. Kentte bazı evlerin dışında dev buz sarkıtları oluştu. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmama çağrısı yapıldı ve araç kullanma yasağı uygulanıyor.
Hava basıncının hızla düşmesi, fırtınanın şiddetini artırmasıyla ortaya çıkan ve “bomba siklonu” olarak tanımlanan fırtına koşulları yüzünden arama kurtarma ekipleri de yollarda kaldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu