ManşetPolisiyeYerel Haberler

22 Yaşında Bir Kişi Aranıyor!

Mağusa’da lise öğrencisi 16 yaşındaki Helin cinayete kurban gitti. Mağusa’da öldürülen Helin’in cesedinin inşaata atıldığı bildirilirken, 22 yaşında bir kişi de aranıyor.

İskele’de inşaatta ölü olarak bulunan kadın cesedinin 16 yaşındaki lise öğrencisi Zehie Helin Reessur’e ait olduğu ortaya çıktı. Cinayet şüphesiyle 22 yaşında bir gencin arandığı öğrenilirken, Güney’e kaçmış olabileceğinden şüpheleniliyor.

İskele Long Beach bölgesinde bu sabah 07:30’da bir inşaat alanı içerisinde ölü bulunan genç kızın cinayete kurban gittiği anlaşıldı.

 Kıbrıslı’nın polise yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre Helin, Gazimağusa’da öldürüldü, cesedi İskele’deki inşaata atıldı.

Cesedin taşındığı tahmin edilen araç ise Derinya’da bulundu. Bulunan araçta kan izleri tespit edilirken, polis olayla bağlantılı 22 yaşındaki bir erkek şahsı arıyor.  Zanlının Güney Kıbrıs’a kaçmış olabileceğinden şüpheleniliyor.

Mağusa’da lise öğrencisi olan Helin Reessur’in bir müzik grubunda da konuk solistlik yaptığı öğrenildi.

BAŞINA KÜT BİR CİSİMLE VURULDU

Polis Basın Subaylığı ise şu bilgileri paylaştı:

Bu sabah saat 07:30 sıralarında, İskele Long Beach Bölgesinde, bir inşaat alanı içerisinde ölü olarak bulunan kadın şahsın Gazimağusa’da sakin Zehie Helin Reessur (K-16) olduğu tespit edildi.

Yapılan ileri soruşturmada, Adli Tıp Uzmanı tarafından olay yerinde ceset üzerinde yapılan dış muayenede, kadının başına küt bir cisimle vurulmak suretiyle öldürülmüş olabileceği üzerinde duruluyor.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu