ManşetPolisiyeYerel Haberler

Yakalanan Kadın Mahkemede!

Cezaevinden duruşması için mahkemeye getirilen bir tutukluya meyve suyu poşeti içinde 99 adet uyuşturucu hap verilmesiyle ilgili olarak yakalanan kadın mahkemeye getirildi.

Polis hücresinde bulunan tutukluya uyuşturucu madde vermeye çalışırken yakalanan 1’i kadın 3 zanlının ardından olayla ilgili aranan 1 kadın yakalanarak mahkemeye getirildi. Böylece tutuklu sayısı 4’e yükseldi.

Bilindiği gibi Lefkoşa’da16 Ocak’ta,  cezaevinden mahkeme huzuruna çıkarılmak üzere getirilen hükümsüz tutukluya verilmek üzere polise teslim edilen eşyalar içerisinde meyve suyu kutusu içerisinde 99 adet hap ele geçirilmişti.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Ozan Özder, 16.01.2023 tarihinde saat 09.15 raddelerinde zanlı K.D.S’nin, zanlı M.D aracılığı ile Merkezi Cezaevi’nden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne getirilip, mahkeme hücrelerine yerleştirilen İ.Y’ye verilmek üzere görevli polise içinde meyve suyu olan bir poşet verdiğini anlattı.

Polis, meyve suyu kutusunun içinde 99 adet içinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan hapın bulunarak emare alındığını ve zanlının tutuklandığını belirtti.

Polis, yürütülen soruşturmada zanlı K.D.S’nin 18 Ocak’ta tutuklandığını söyledi. Polis, söz konusu hapları cezaevinde bulunan bir tutuklunun yönlendirmesiyle zanlı K.D.S’nin diğer kadın zanlı S.T’den 100 adet olarak verdiğinin tespit edildiğini, zanlının ise konu hapları zanlı F.T’den aldığının belirlendiğini anlattı.

Polis, soruşturmanın devam ettiğini belirterek, zanlının 1 gün tutuklu kalmasını talep etti.

 Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker, zanlının  1 gün tutuklu kalmasına emir verdi. 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu