GenelManşetÖzel HaberlerTurizmYerel Haberler

Cyprus Summit Dance Festival’inin İkincisi Düzenleniyor

Cyprus Summit tarafından bu sene ikincisi düzenlenecek dans festivali 3 – 5 Şubat 2023 tarihleri arasında Riverside Garden Resort’ta gerçekleşiyor.

Cyrpus Summit Dance Festival’i İtalya, İspanya, Küba, Portekiz, Litvanya, Ukrayna, Rusya, Kosova, Makedonya, Polonya, Türkiye, Yunanistan, Güney ve Kuzey Kıbrıs olmak üzere 14 farklı ülkeden 40’a yakın sanatçı ve yüzlerce dans severin bir araya geleceği bir organizasyon olarak gerçekleştiriliyor.

Latin, modern ve hiphop dans alanlarda sayısız şampiyonluğu bulunan Cyprus Summit’in organize ettiği bu etkinliğe Buğra Batuhan Siperoğlu ve Mustafa Tura önderlik ediyor. Etkinliğin ana sponsorluğu ise ülke eğlence hayatının son yıllarda nabzını tutan La Nouba üstlendi.

Cyprus Summit Dance Festival’i organizatörleri ile yaptığımız görüşmede amaçlarının dans, spor ve sanata yönelik duyguları güçlendirmek, eğlenerek öğrenme deneyimini yaşatmak ve kültürel kaynaşma sağlamak etkinliğin başlıca ulaşmayı hedeflediklerini söylediler.

Cyprus Summit Dance Festival’in dans severlere yaptığı çağrı şu şekilde:

Bir ülkenin bireyleri ve kurumlarının gelişmesindeki temel taşlardan biri olan kültür ve sanat gerçeğinden hareketlerle, aydın, kültür bilinci taşıyan ve değerlerine sahip çıkarak zamana uygun bir şekilde kendisini yenileyen bir toplum içerisinde sizleri de Uluslararası Kıbrıs Dans Festivali’ne destek olmaya çağırıyoruz.

Kıbrıslı Gazetesi Özel Haber

Diğer Haberler

Başa dön tuşu