ManşetPolisiyeYerel Haberler

Kafatası Çatlamıştı! Zanlı Teminata Bağlandı!

Lefkoşa’da meydana gelen vahim zarar ve mülke tecavüz meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı H.V. mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Polis memuru Ozan Kuşak olayla ilgili bulguları aktardı. Polis, huzurda bulunan zanlı H.V.’nin işlemiş olduğu Vahim Zarar, Ciddi Darp ve Mülke Tecavüz suçlarından methalder olduğunu belirtti.
Polis, 22 Ocak 2022 tarihinde saat 11:30 raddelerinde Haspolat Ağıllar Bölgesinde İsimsiz Sokakta Lefkoşa’da sakin zanlı H.V.’nin aralarında mandıra yeri ile ilgili husumet bulunan Lefkoşa’da sakin F.E’nin erkek arkadaşı olan Beyarmudu köyünde sakin C.K. ile aralarında çıkan sözlü tartışma neticesinde F.E.’nin kullanımında bulunan telle çevrili mandırası içerisine izinsiz olarak içeri girip mülküne tecavüz ettikten sonra mandıra içerisinde bulunan C.K.’nin üzerine saldırıp baş kısmına birkaç kez yumruk vurup ciddi darp ettikten sonra iki eli ile belinden tutup havaya kaldırıp yere vurması sonucunda başını yere vurup kafatasının çatlaması ve sol ayak bileğinin de kırılmasına sebep olarak vahim zarara uğrattığını anlattı.
Polis, tahkikatın tamamlandığını belirterek, zanlının davasında hazır bulunmasını sağlamak için mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker zanlının davasında hazır olması maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada 1 gün ispatı vücutta bulunması, 15 bin TL nakit teminat yatırması ve KKTC vatandaşı muteber ikişer kefilin 150 bin TL değerinde şahsi kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

(Kamalı Haber)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu