ManşetSpor

Acun Ilıcalı’nın Hayali Gerçek Oluyor

Geçtiğimiz aylarda Fortuna Sittard ile yollarını ayırdıktan sonra, asıl hayalinin İngiltere liginden bir takım almak olduğunu duyuran Acun Ilıcalı’nın, İngiltere’den satın alacağı takım ortaya çıktı. Geçtiğimiz sezonu 1. Lig’de şampiyon olarak tamamlayan ve Championship’e yükselen Hull City.

İngiltere’den takım alma hayalini her fırsatta ile getiren ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın, satın alacağı takım ortaya çıktı. Ilıcalı, İngiltere 1. Lig’i şampiyon bitirerek Championship’e yükselen Hull City takımını satın almaya yaklaştı.

Takımın Premier Lig’de olduğu dönemde en iyi isimlerinden biri de şüphesiz ki kaleci Peter Gulacsi. Tecrübeli eldiven halen Leipzig’in kalesini korumaya devam ediyor.

“Futbol yatırımlarımıza İngiltere liginden bir kulüp alarak devam etmek istiyoruz”

Acun Ilıcalı, geçen sezonun başında Hollanda ekibi Forttuna Sittard’a ortak olmuş, kısa bir süre önce de bu ortaklığın sona erdiğini, “Futbol yatırımlarımıza İngiltere liginden bir kulüp alarak devam etmek istiyoruz. Güzel başarılar yaşadığımız Fortuna Sittard’a veda ediyoruz. Alt sıralarda dahil olduğumuz bu güzel kulübü iyi yerlere getirdiğimizi düşünüyorum. Kulüpteki güzel insanlara başarılar diliyorum” cümleleriyle duyurmuştu.

Championship’e yükselen Hull City’yi satın alıyor

Fortuna Sittard’a yatırım yapan ancak daha sonra karşılıklı anlaşma sonrası kulüple yollarını ayıran Acun Ilıcalı, İngiltere 1. Ligi’nde şampiyon olan ve Championship’e yükselen Hull City’yi satın alıyor. Ilıcalı’nın, kulübün sahibi Ehab Allam ile yaptığı görüşmeler ise olumlu yönde devam ediyor.

2010’dan beri Mısır asıllı İngiliz Allam ailesinin yönettiği Hull City’de CEO görevini Ehab Allam yapıyor. Ehab Allam’ın oğlunun Instagram’dan Acun Ilıcalı’yı takip etmesi de Championship’e yükselen takımı satın almaya yaklaştığını ortaya koydu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu