EğitimManşetSpor

Çocuklar Soğukta Dondu! Sorumlusu Kim?

İlkokullar futbol müsabakaları sorunla başladı. Soğuk havada Girne'deki Piabella Sahasına giden küçük futbolcular, sahanın çizilmemesi nedeniyle maç oynayamadı.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından organize edilen İlkokullar Futbol Müsabakaları büyük bir kaosla başladı ve bu soğuk havada maçlarını oynayamadan okullarına geri döndüler.

Girne’de Piabella Sahasında bugün sabah saatlerinde oynanması gereken karşılaşmalar, saha çizgilerinin çizilememesi ve sahanın hazırlanmaması nedeniyle oynanamadı. Yaşanan bu olay sonrasında okul görevlileri ve öğretmenler bizlerle iletişime geçerek sitemlerini dile getirdiler.

Gazetemizin elde ettiği bilgiye göre maç programının bölge sorumlularına iletildiği fakat yanlış sahanın çiziminin gerçekleştiği öğrenildi.

Yıllardan beridir okul sporlarında yaşanan bu veya buna benzer sorumsuz davranışlar nedeniyle spor yapmaya çalıştırılan çocuklar ve öğretmenler mağdur oluyor.

Haber: Gürol YARDIMCI

Sahanın çizilmemesi nedeniyle maçlar oynanmadı. Girne Amerikan İlkokulu ve NBC Girne İlkokulu futbolcuları kendi aralarında maç yaptı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu