AstrolojiManşet

Flört Hayatına Doymayan 3 Burç!

Burçların ilişkisi karakterine göre değişir. Bazı burçlar flörte bayılır ve evlilik onlar için hep uzaktır. Onlar aynı zamanda Zodyak'ın en çapkın burçlarıdır. İşte en flörtöz 3 burç...

Burçların ilişkisi karakterine göre değişir. Bazı burçlar flörte bayılır ve evlilik onlar için hep uzaktır. Onlar aynı zamanda Zodyak’ın en çapkın burçlarıdır. İşte en flörtöz 3 burç…

EN FLÖRTÖZ 3 BURÇ

Koç: Zodyak’ın çapkın burçlarından olan Koç evliliğe zor karar verir. Çünkü onlar canlarının istediği gibi yaşamaya bayılır. Flörtten kolay kolay vazgeçemez.

Kova: Kendine has cazibesi olan Kovalar kendini çok beğenir ve özgüvenleri yüksektir. Bu flörtlerine de yansır. Çevrelerinde daima onu beğenenler vardır ve bir Kova bundan haz alır. Çapkın denilince ilk akla gelen Mehmet Ali Erbil de Kova burcudur.

Yengeç: Derin ve duygusal olan Yengeç burçları gizli flörtözdür. Onlar göstermezler ama bir kişide sabit olmayı aslında içten içe istemezler. Hatta bir Yengeç aşırı sevmekten ve bağlanmaktan da korkar. Serenay Sarıkaya da Yengeç burcudur.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu