BelediyelerRum Basını

Hyde Park’taki Bıçaklama Soruşturması Devam Ediyor

Bu kişileri tanıyor musunuz ? Hyde Park’taki bıçaklama soruşturması devam ederken polisler görüntüleri yayınladı

Polisler, 1 Haziran Salı günü Hyde Park’ta meydana gelen bıçaklamayla ilgili olarak konuşmak istedikleri kişileri gösteren bir görüntü yayınladı.

Memurlar olay yerine vardıklarında 17 yaşında bıçaklanmış bir erkek buldular. Ona hemen ilk yardım yapıldı ve Londra’daki bir hastaneye götürüldü ve burada durumu  stabil, hayati tehlikesi olmadığını açıkladı.

Olayla ilgili olarak 17 yaşındaki bir erkek, kavga şüphesiyle tutuklandı.

Dedektif Başkomiser Alex Bingley, “Bu resimlerdeki adamları tanıyan veya teşhis edebilen herkesi öne yardıma çağırıyoruz.

“Hyde Park’ta güneşin tadını çıkaran birçok insanın tanık olduğu şiddet hem şok edici hem de kabul edilemezdi.

Olayın ardından geniş çapta paylaşılan görüntü ve videoların, bölgedeki insanları ve parkı düzenli olarak ziyaret edenlerin yardım edebileceğini  ümit ediyoruz.

“Kamuoyuna, parklarımızın herkesin keyif alabileceği güvenli bir alan olarak kalmasını sağlamaya bağlı olduğumuza dair güvence vermek istiyorum. Olaya karışan kişilerin izini sürmek ve adalete teslim etmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

101 numaralı telefonu arayarak polise veya 0800 555 111 numaralı telefonu arayarak ve CAD7861/01JUN referansını vererek Crimestoppers’a bilgi verilebilir.

İhbar hayat kurtarır. Bıçak ile saldırabilecek birine yakın mısınız? Doğru olanı yapın, lütfen bağımsız yardım kuruluşu Crimestoppers aracılığıyla %100 anonim olarak bilgi verin. Bıçak suçuyla ilgili hiçbir bilgi önemsiz değildir. Crimestoppers’a vereceğiniz herhangi bir bilgi, bıçak suçunu ve ailelere verdiği zararı azaltmada fark yaratabilir.

Crimestoppers asla adınızı istemez ve aramanızı, IP adresinizi veya kullandığınız cihazı izleyemez. Hızlı çevrimiçi formlarını doldurun veya 0800 555 111’i arayın. Bir hayat kurtarabilir.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu