Belediyeler

İç Çamaşırlarını Satarak Aylık £4000 Kazanıyor.

İngiltere’de Tati B kadın, kullanılmış iç çamaşırların satıldığı bir siteye üye oldu. Bu işi kazanç kapısı haline getiren kadın iç çamaşırlarını satarak aylık 4000 Pound kazanıyor.

İngiltere’de yaşayan genç kadın Tati B, iki sene evvel sosyal medya hesabından külodunu paylaşıp, takipçilerinden iç çamaşırına uygun bir sütyen rengini seçme konusunda kendisine yardımcı olmalarını istedi. Fakat, erkek takipçileri kendisine fikir vermek yerine kullandığı iç çamaşırlarını satmasını istedi. Bu fikre sıcak bakan genç kadın, çamaşırlarını satmaya başladı.

SİPARİŞLERE YETİŞEMİYOR

İlk olarak Amerikalı bir takipçisine Nisan 2019 yılında kullanılmış iç çamaşırlarını satan Tati, bu şekilde aylık 4000 Pound kazandığını, bazen siparişlerin çok yoğun olduğunu ve bu nedenle de kullandığı bir iç çamaşırını yıkayıp tekrar giyme fırsatı bulamadan sattığını söyledi.

BAZI MÜŞTERİLERİN ÖZEL İSTEKLERİ OLUYOR

Tati, daha sonra kullanılmış iç çamaşırların satıldığı bir siteye üye oldu. Tati, bazı müşterilerin ise ürünü satın almadan önce renk ve tarzla ilgili isteklerde bulunduğunu dile getirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Haberler

Diğer Haberler

Başa dön tuşu