BelediyelerManşet

Polis Memurunun Üniformasını Çalan Genç Tutuklandı

Polis Memuru Edmonton Green’de otobüs beklerken yanında taşıdığı bavulunda üniforma bulunuyordu.

Bartlomiej Zielnski  Edmonton Green Otogarı’nda bir polis memurunu soydu
Otobüs bekleyen  polis memurunun elinden içinde üniforması olan bavulunu çalan genç tutuklandı.

Enfield’den 18 yaşındaki Bartlomiej Zielnski, Çarşamba günü Wood Green Crown Mahkemesi’nde hırsızlıktan üç yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Polis memuru, güney Londra’da bulunan Metropolitan Polisi için hizmet veren bir memuruydu. 10 Ocak 2020’de memur Edmonton Green Otogarı’nda işe giderken beklerken Zielnski ve ona uyuşturucu teklif eden başka bir genç yanına geldi.

Memur kendini polis memuru olarak tanımladı ve onları durdurmaya çalıştı, ancak diğer erkek bir çekiç çıkardı ve onu tehdit etti. Daha sonra, kaçmadan önce, içinde üniforması olan memurun bavulunu çaldılar.

Beş gün sonra, Zielnski farklı bir suç yüzünden tutuklandı. Adresi arandı ve  memurun kaskının bulunduğu yer ortaya çıktı. Zielnski’nin iki otogar soyguncusundan biri olduğu orada belirlendi, ancak yanındaki kişininizi henüz bulunamadı.

Soruşturma memuru Dedektif Daniel Trodden şunları söyledi: “Bir polis memuru asla görevden alı koyulamaz ve işe giderken iki erkek kendisine yaklaştığında ve uyuşturucu teklif ettiğinde, memur görevini yerine getirdi,fakat  tehdit edilip  soyuldu.

“Şükürler olsun ki memur herhangi bir yaralanma yaşamadı ve olaydan sonra Londra halkını korumaya yardımcı olmak için çalışmaya devam etti.

“Zielnski, suçundan kurtulduğunu düşünmüş olabilir, ancak başka bir suç işlemek için zamanı olmayacak.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu