DünyaManşetSpor

Maçta Olaylar Çıktı, Eski Futbolcu Hayatını Kaybetti!

Dünya futbolu Endonezya’daki bir maçta ölen 125 kişinin şokunu yaşarken, bir saha olayı da Arjantin’de yaşandı. Stada zorla girmek isteyen taraftarlarla polis arasında çatışma yaşandı. Biber gazı futbolcuları da etkilerken tribünde yer alan eski futbolcu hayatını kaybetti.

Cesar Gustavo Regueiro’nun hayatını kaybetti
Buenos Aires Eyaleti Güvenlik Bakanı Sergio Berni, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, karşılaşmanın oynandığı Juan Carmelo Zerillo Stadyumu çevresinde, çok sayıda taraftarın zorla stada girmeye çalıştığını, polisle taraftarlar arasında olayların çıktığını açıkladı.
Berni, bu sırada 57 yaşındaki eski futbolcu Cesar Gustavo Regueiro’nun, stadyumdan çıkarken kalp krizi geçirdiğini ve hastaneye ulaşamadan yaşamını yitirdiğini söyledi.
Maçın hakemi Hernan Mastrangelo, Gimnasia-Boca Juniors karşılaşmasını, 9. dakikada güvenlik eksikliği nedeniyle erteledi.

 
100 kişi yaralandı
Olaylar nedeniyle aralarında polislerin de bulunduğu yaklaşık 100 kişinin yaralandığı aktarıldı. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde bir grup taraftarın polisle tartışmasının ardından polisin müdahaleye başladığı görülüyor.
Boca Juniors takımının Twitter hesabından yapılan açıklamada, futbolcuların ve karşılaşmaya katılan heyetin durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu