GenelManşetTeknoloji

17-23 Ekim Haftası Burçları Neler Bekliyor?

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını 17-23 Ekim haftası neler bekliyor. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçları bu hafta yıldız gibi parlayacak.
Hafta boyunca Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında nelerin beklediğini sizler için derledik.

KOÇ
Son birkaç hafta içinde yeni bir ilişki büyüdükçe, kendiniz ve bir partnerde gerçekten ne istediğiniz hakkında daha fazla şey öğreniyorsunuz. Balayı evresi ne kadar eğlenceli olsa da onları hayatınızın daha özel veya savunmasız kısımlarına sokma konusunda tereddüt ettiniz. Bu hafta onları arkadaşlarınızla buluşmak için dışarı çıkardığınızda veya şehir dışına ilk seyahatinize birlikte çıktığınızda değişir. Hafta sonu, gerçek sana bağlanmaya hazır olup olmadığını öğreneceksin.

BOĞA
Yönetici gezegeniniz Venüs, son günlerini günlük öğütme sektörünüzde geçiriyor, bu nedenle hafta başlarken işinizle ilgileniyorsunuz. Tüm bu yapılacakları kontrol etme zamanı: her gün koşuya çıkın! Haftalık yemek hazırlığı! Pasaportunuzu yenileyin! Hafta sonu boyunca, ayın başlarında keyifle gözünüzden kaçan güç oyunlarına ve kişilerarası dramalara geri çekildiğinizde, yeniden ana karakter gibi hissetmeye başlıyorsunuz. Akrep mevsimi her zaman sizden daha çok herkesle ilgilidir. Yapabiliyorken işlerin tadını çıkarın.

İKİZLER
Mars, ağustos ayının sonundan beri burcunuzda, sizi hem gerçek hem de mecazi olarak sıcak ve rahatsız ediyor! Özellikle bu hafta, kendinizi hasta hissediyorsunuz. Sanki ne yaparsanız yapın alnınızdaki sivilce geçmeyecek. Çatışma norm haline geldi. Tüm bu şiddetten bunalmış hissediyorsanız, bir kısmını yaratıcı bir projeye veya hobiye koymaya çalışın. Gitarını al! Örgüye geri dön! İlham almak için bazı eski dergilere bakın!

YENGEÇ
Bu hafta sahip olduklarınızın kıymetini bilin. Son zamanlarda kendinizi izole edilmiş hissediyorsunuz ve Mart 2023’e kadar bilinçsiz sektörünüzde Mars kalırken, bu duygu yakın zamanda yok olmayacak. Daha az sosyal yükümlülüklere sahip olmanın getirdiği mutluluğa yaslanmayı deneyin. 22’sinde, Venüs güneşle buluştuğunda, evinizde ve özel alanınızda geliştirdiğiniz konforu duraklatabilir ve takdir edebilirsiniz. Günü harika bir kitap ve sıcak bir fincan çay ile kanepenizde geçirin. Hiçbir şey için söz vermeyin.

ASLAN
Bu yıl hayatın tüm önemli alanlarında sürekli bir değişim oldu. Bu noktada ilişkiniz, kariyeriniz veya ev hayatınız ocak ayındaki gibi görünmüyor. Bazı değişimler heyecan verici olsa da tüm değişikliklerden önce sahip olduğunuz rutinleri (ve gerçek olalım, sosyal hayatı) kaçırdınız. Bu hafta arkadaşlarınızla ve iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmak ve tekrar bir topluluğun parçası gibi hissetmek için birden fazla fırsat getiriyor. Neden her zaman partinin hayatı olduğunu hatırlamanın zamanı geldi.

BAŞAK
Merkür nihayet bu hafta geri hareketteki gölgeden çıkıyor, yani Ağustos sonundan beri içinde bulunduğunuz yansıma modundan nihayet çıktınız; tam gaz ilerliyorsunuz! Hem evde hem de işte herkese karşı çıkmanız ve yol göstermeniz için yoğun bir baskı oldu, ancak bu hafta size kendinizi en değerli ve kaynaklanmış hissettiren şeylere odaklanma şansını elde edeceksiniz. 22’sinde (Merkür istikrarlı Satürn ile bağlantı kurarken) size gelen fikirler, özellikle uzun vadeli yazmaya ve taahhütte bulunmaya değer.

TERAZİ
Terazi burcu, bu hafta sizin için oldukça hayırlı bir hafta! 22’sinde, Venüs ve güneş burcunuzda bir araya geldiğinde, yeni bir kendini ifade etme çağına adım atmaya davetlisiniz. Bu hafta, kim olmanız gerektiğiyle ilgili yorgun fikirleri atmak ve baş belası potansiyelinize adım atmak içindir. Seyahat planları yapmak, başucu masanızda bekleyen bir kitaba başlamak veya yemek kitabı kulübünüzde özellikle riskli bir tarifin ilk çıkışını yapmak için harika bir zamanlama. Bu haftadan sonra işler o kadar kolay akmıyor, o yüzden yapabiliyorken güzel hislerin tadını çıkarın.

AKREP
Bu hafta sizin için biraz çılgınca bir koşuşturma içinde başlıyor, Akrep, vergilerinizi uzatma son tarihinden önce dosyalamak için acele ederken ve gecikmiş faturalar için ödeme yapmak için acele ediyorsunuz. Bu finansal gevşekliklerle uğraşmak pek eğlenceli değil ama şimdi halletmek, gelecekte hayal kırıklığı yaratan sürprizlerden kaçınmanıza yardımcı olur. 23’ünde, Venüs ve güneş burcunuza girerek doğum gününüzü başlatır ve uzun zamandır sahip olduğunuzdan daha fazla kendiniz gibi hissetmenizi sağlar.

YAY
Gelecekte, bu haftaya hem bire bir ilişkilerinizde hem de daha büyük arkadaş grubunuz için bir dönüm noktası olarak bakacaksınız. Bugünlerde her zamankinden daha fazla insanla bağlantı kuruyorsunuz, ancak bu, herkesin uzun vadede kalması gerektiği anlamına gelmiyor. Sizi kimlerin aydınlattığını ve sizi kimlerin yorgun hissettirdiğini not edin. 23’ünde, Akrep sezonu başladığında, geri çekilme moduna girersiniz. Hafta sonunu telefonunuzla Uçak modunda pencereden dışarı bakarak ve geleceğiniz hakkında meditasyon yaparak geçirin.

OĞLAK
İş ve oyun arasında bir denge bulmak sizin için sürekli bir mücadele ama bu hafta kesinlikle iş hayatınız ön planda. İşler yalnızca kariyer yörüngenizde değil, aynı zamanda günlük iş akışınızda da ilerliyor. Gelecekte, şu anda başarıyı hissedemeseniz bile, büyük olasılıkla bu zamana, kamusal yaşamınız için çok önemli bir an olarak bakacaksınız. 23’ünde, Akrep sezonu başladığında, başarılarınızı arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla kutlamak için biraz zaman ayırın.

KOVA
Herkes senin bir çalışkan olduğunu biliyor. Ancak bu hafta tüm potansiyelinin tadını çıkaracaksınız. İster kitap kulübünde sohbete liderlik ediyor olun, ister bir doğa bilimci kongresine gidiyor olun, ister Sürrealizm sergisinde tam bir gün geçirin, kendi elementinizdesiniz. Haftanın sonunda hem işte hem de evde işler sizin için oldukça telaşlı olacak, bu yüzden mümkünken en niş ilgi alanlarınıza kaçmak için zamanın tadını çıkarın!

BALIK
Bazıları duygularımızın gerçek olmadığını söylüyor ama bu hafta duygularınızın gerçek olduğundan çok eminsiniz. Duygularınız, her gün nasıl performans gösterdiğinizi kesinlikle etkiler. Sonunda, bir süredir sizi ağırlaştıran ve günlük rutininizde rahatlık bulmanızı engelleyen bazı duygusal veya finansal yüklerden kurtulabilirsiniz. Bu rahatlama sizi hayatta kalma modundan çıkarır ve 23’ünde Akrep sezonu başlarken dünya görüşünüzü genişletmeye odaklanmanızı sağlar.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu