ManşetPolisiyeYerel Haberler

Lefkoşa ve Girne’de İş Kazası: İki Yaralı!

Girne’de iskele inşaatından düşen 22 yaşındaki genç yaralanırken, Lefkoşa’da paletlerin devrilmesi sonucu bir kişinin ayağı kırıldı.

Lefkoşa ve Girne’de meydana gelen iş kazalarında 2 kişi yaralandı. Girne’de iskele inşaatından düşen 22 yaşındaki genç yaralanırken, Lefkoşa’da paletlerin devrilmesi sonucu bir kişinin ayağı kırıldı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre dün saat 12:30 sıralarında, Girne’de yapımı devam etmekte olan bir inşaat içerisinde, iki katlı iskele üzerinde çalışan İbrahim Korkmaz (E-22), dengesini kaybederek 4,5 metre yükseklikten beton zemine düştü. Kaza sonucu Korkmaz, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından, sol el bileği kırığı teşhisi nedeniyle ortopedi servisinde müşahede altına alındı.

FORKLİFTTEKİ PALETLER DEVRİLDİ

Lefkoşa’da da dün saat 16:30 sıralarında, bir iş yeri içerisinde, forklift üzerinde bulunan malzeme yüklü paletin iş yerinde çalışmakta olan Altan Macilla(E-45)’nın üzerine devrilmesi sonucu yaralandı. Macilla’nın Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından, sağ bacağında kırık teşhisi nedeniyle ortopedi servisinde müşahede altına alındı.

Soruşturmalar sürüyor…

Diğer Haberler

Başa dön tuşu