ManşetSiyasetYerel Haberler

Mansur Yavaş’la görüştü

Mansur Yavaş’ın özel davetlisi olarak Ankara’ya giden LTB Başkanı Harmancı, aldıkları kararları sosyal medya hesabından duyurdu. İşte detaylar…

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın özel daveti ile gittiği Ankara’da.

Harmancı ile Yavaş görüşmede iki kardeş Başkentin yeni dönemde iş birliği alanını genişleterek iki şehir yurttaşlarının faydasına somut uygulamalar yapması için ekiplerini görevlendirme kararı aldılar.

40 ADET KIBRIS ZEYTİNİ…

Görüşeme ile ilgili sosyal medyasından paylaşımda bulunan Harmancı, “Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı, mevkidaşım Sayın Mansur Yavaş’ın özel daveti ile Ankara’dayız.

İki kardeş Başkentin yeni dönemde iş birliği alanını genişleterek iki şehir yurttaşlarının faydasına somut uygulamalar yapması için ekiplerimizi görevlendirme kararı aldık. Bu çalışmaların somut ve olumlu sonuçlar yaratacağına inancım tamdır. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Orman Çiftliği arazisini parka çevirme projesi kapsamında iki başkentin gelecek yıl 40’ıncı kardeşlik yılına özel olarak kardeşliğini simgeleyecek 40 adet Kıbrıs zeytini ekilmesi fikrimizi de paylaştık” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu