ManşetPolisiyeYerel Haberler

Mülke Tecavüz, Darp, Ağır Yaralama…

Mandıra meselesi yüzünden tartıştığı Korkmazhan’ı ciddi şekilde darp edip, ağır yaralama, mülke tecavüz suçu işlediği iddia edilen zanlı mahkemeye getirildi.

Lefkoşa’da meydana gelen vahim zarar ve mülke tecavüz meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı H.V mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Polis memuru Ozan Kuşak olayla ilgili bulguları aktardı.

Polis, zanlı H. V’nin, dün saat 11:30 raddelerinde Haspolat Ağıllar Bölgesi’nde İsimsiz Sokakta bulunan mandıra yeri ile ilgi aralarında husumet bulunan Lefkoşa’da sakin Filiz Erbekir’in erkek arkadaşı olan Beyarmudu köyünde sakin Cengiz Korkmazhan ile aralarında sözlü tartışma çıktığını belirtti.

Polis, zanlının Filiz Erbekir’in kullanımında bulunan telle çevrili mandırası içerisine izinsiz olarak içeri girip “Mülküne Tecavüz” ettikten sonra mandıra içerisinde bulunan Cengiz Korkmazhan’ın üzerine saldırıp baş kısmına birkaç kez yumruk vurup “Ciddi Darp” ettiğini, sonra da iki eli ile belinden tutup havaya kaldırıp yere vurduğunu söyledi.

Polis, zanlının Korkmazhan’ın başını yere vurup kafatasının çatlaması ve sol ayak bileğinin de kırılmasına sebep olarak Vahim Zarara uğrattığını anlattı.

Polis, aynı tarihte Hasan Vurucu’nun suçüstü hali gereği tutuklandığını ve Cengiz Korkmazhan’ın 112 Acil Servis Ambulansı ile Lefkoşa Devlet Hastanesine sevk edildiğini belirtti. Polis, Cengiz Korkmazhan’ın kafatasında çatlak olması sebebiyle tomografi çekilerek müşahede altına alındığını ve kafatasında oluşan çatlak nedeniyle henüz doktor raporu temin edilemediğini söyledi.

Polis, işlenen suçun ciddi bir suç olduğunu ve oluşan çatlak neticesinde suçun nev’inin değişebileceğini belirterek, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanIının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu