MagazinManşet

İş Yerleri Kurşunlanan Polat Çiftinden Açıklama

Bir süredir kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddialarıyla gündemde olan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın iş yerlerine bir gün arayla iki silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıların ardından çift sosyal medyada açıklama yaptı.

Sahibi olduğu güzellik merkezlerinden çok ultra lüks yaşamıyla ünlenen Dilan Polat, bir süredir çeşitli suçlamalarla karşı karşıya.
Sosyal medyada zenginliğini abartılı şekilde gözler önünde süren Dilan Polat ile eşi Engin Polat, kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddialarıyla gündemde.
Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından şirketleri incelemeye alınan çiftin bir gün arayla Ataşehir’deki iş yerlerine silahlı saldırı düzenlendi.
Saldırıların ardından çift, Instagram’da açıklama yaptı.

DİLAN POLAT: MERKEZDEKİ KUZENİMİN KAFASINDAN KURŞUN GEÇTİ
Dilan Polat, “Günlerdir kendi sağlığımla ilgilenmeye çalışıyorum, çok ağrılarım var. Sosyal medyada bir grubun insanları yönlendirmesi sayesinde artık markamızı zarara uğratmaktan ziyade fiziki olarak saldırılar başladı. Saldırıya uğradık. Benim kuzenim bankoda otururken kafasının üzerinden kurşun geçti. Artık bu oluşturduğunuz grup can güvenliğimizi etkiliyor. Kim yaptı, neden yaptı bilmiyoruz ama bizim can güvenliğimizi etkilemeye başladı. Bu durumdan çok mağduruz. Buralardan binlerce ekmek yiyen insan var. Bizim canlarımız var. Bunu yapmayın. İnsanları yanıltıp bizi hedef gösteriyorsunuz, can yanıyor. Bu işlerin arkasında kimin olduğunu bilmiyoruz. Bizden ne istediniz? Bizim markalarımızı bitirmek için oyun oynanıyor. Sabah akşam yapılan paylaşımlardan sonra bizim yine dükkanımız kurşunlandı” dedi.

ENGİN POLAT: BİZİ BİTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR
Şirketlerine ticari savaş açıldığını söyleyen Engin Polat ise şu ifadeleri kullandı: “Bunları sadece sosyal medya topluluğu değil yanlış, yanıltıcı ve hedef gösterici yapılan haberler de sağlıyor. Devletin yargı birimleri var, hakimleri, savcıları, inceleme birimleri var. Onlar zaten işini yapıyor. 20 gün önce uçak aldığıma dair çıkan haberlerin ardından olmadığımız şey kalmadı. Çok iftira atıldı. Bunları yapan insan dışarıda işinin başında. Bizi bitirmeye çalışıyorlar. Bu bir ticari savaş. Markamızı bitirme çalışmaları artarak devam ediyor. Önce itibardan vurmaya başladılar sonra devletin çeşitli kurumlarına ihbarlar yapıldı. Sosyal medyada bizi öne attılar sonra da fiziki saldırılar başladı. Bunlar markamızı bitirmeye yönelik büyük bir kurgu. Yapılan şeylere sırasıyla bakarsanız her şey çok iyi kurgulanmış. Biz konuşmadıkça daha çok yapmaya başladılar. Zamanı gelince yeni açıklamalarımız olacak.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu