MagazinManşet

Peri Masalı Sona Erdi!

Kim Kardashian ve Kanye West resmen boşandı: Her ayın ilk günü 200 bin doları hesabına yatıracak!

Peri masalı sona erdi! Kim Kardashian ve Kanye West resmen boşandı: Her ayın ilk günü 200 bin doları hesabına yatıracak!

2004 yılında başlayan bu hikâye tüm dünya tarafından anbean izlendi, attıkları her adım takip edildi, her kavgaları, her ayrılık söylentileri çok konuşuldu. 2014’te evlenen Kim Kardashian ve Kanye West, 2 yıllık bir kavganın ardından nihayet ayrılmayı başardı.

45 yaşındaki Kanye West ve 42 yaşındaki Kim Kardashian, dünyanın en göz önündeki evliliklerinden birini yaşayarak ve ayrılık sürecinde sayısız skandal habere isimlerini yazdırarak ‘ünlü boşanmaları’ tarihine adlarını altın harflerle yazdırdılar. İlk kez 2004 yılında karşılaşıp, bu karşılaşmadan 8 yıl sonra bir ilişki yaşamaya başlayan ikilimiz yıllar içinde çocukları, aldatma ve ayrılık söylentileri ve genellikle Kanye West’in imza attığı birtakım skandallarla hep gündemde kalmayı başardılar.

Kim Kardashian artık bu evliliği sürdürmek istemediğini söyleyerek, Şubat 2021’de Kanye West’ten ayrılmak için mahkemeye dilekçe veren taraf oldu. Çift, o tarihten beri, yani neredeyse 2 yıldır boşanmaya uğraşıyor. Ama derler ya büyük başın büyük derdi olur, West ve Kardashian, büyük servetlerini ve büyük ailelerini nasıl paylaşacakları konusunda bir türlü karar veremediler ve bu süreçte hayatlarına giren yeni isimlerle aşk yaşamaya devam ettiler. Ve boşanma meselesi hep geri planda kaldı.

ABD basınına yansıyan haberlere göre Kanye West bir süredir iki tarafın avukatlarının bir araya geldiği ve boşanma anlaşmasının detaylarını konuştuğu yasal toplantılara gelmiyordu. Bu durumda çocuklarının velayetini tamamen kaybedebileceği konuşulan Kanye, muhtemelen bu ihtimal gerçekleşmesin istediğinden en sonunda masaya oturmayı kabul etti ve taraflar anlaşmayı imzaladı. Bu da aslında çiftin artık boşandığı anlamına geliyor. Artık yapılacak tek şey anlaşma belgelerini mahkemeye sunmak olacak. Bu boşanma da tıpkı evliliğin kendisi gibi büyük ve merak edilen detaylara sahip.

Mahkemeye sunulacak belgeler anlaşmanın imzalanmasından hemen sonra basın tarafından ele geçirildi ve doğrusunu söylemek gerekirse şu anda tüm magazin gündemi bu belgelerdeki detaylara eğilmiş durumda. Çift şimdilik dört çocuklarının velayeti, ebeveynlik planları ve multimilyon dolarlık gayrimenkul portföylerinin bölünmesi konusunda anlaşmaya vardı. Eğer bu konularda kuralları delen bir taraf olmazsa… Önce gelelim çocuklara…

Çiftin 9 yaşında North, 6 yaşında Saint, 4 yaşında Chicago ve üç yaşındaki Psalm olmak üzere tam dört çocuğu var. Boşanma anlaşmasına göre Kanye ve Kim çocuklarının velayetini ortak şekilde paylaşacaklar. Ancak çifte yakın kaynaklar velayetin çoğunlukla Kim Kardashian’da olacağını ve Kanye’nin çocuklarıyla daha az görüşeceğini söylüyor. Boşanmanın maddi detayları oldukça ilgi çekici zira çift dünyanın en zengin birkaç yıldızı arasında gösteriliyor. Kanye West, anlaşmaya göre bundan böyle dört çocuğunun eğitim ve güvenlik masraflarının yüzde 50’sinden sorumlu olacak.

Mahkeme ayrıca Kanye West’in Kim Kardashian’a her ayın ilk gününde hesabına direkt olarak gönderilecek şekilde 200 bin doları nafaka olarak vermesini emretti. Yani Kim Kardashian her ay Kanye West’ten 200 bin doları sadece çocukları için harcamak üzere nafaka olarak alacak. Gazetelerde yazılanlara göre hem West hem de Kardashian, evliliklerinden önce imzaladıkları evlilik öncesi anlaşmanın anlaşmaları uyarınca eş desteği almaktan feragat ettiler. Yani nafaka olarak belirlenen para sadece çiftin çocukları için kullanılacak.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu