BelediyelerManşetYerel Haberler

1 Nisan itibarı ile 7/24 Kent Güvenliği

Girne Belediyesi iştiraki Belpaz Yatırım Ltd. tarafından açıklanan ‘Kent Güvenliği’ personel alım münhali sonuçlandı.

Girne Belediyesi iştiraki Belpaz Yatırım Ltd. tarafından açıklanan ‘Kent Güvenliği’ personel alım münhali sonuçlandı. Son başvuru tarihi 6 Mart olan münhal ile ilgili yapılan tüm başvuruların değerlendirme sürecinin tamamlanması ile kriterlere uygun bulunan 15 kişi göreve çağırıldı. Kriterlere uygun bulunan yeni personel 1 Nisan tarihi itibarı ile göreve başlayacak.
Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, göreve başlayacak olan yeni personel ile görüşerek, görev ve dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgi verdi. Girne Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen görüşmenin sonunda Şenkul, göreve başlamaya hak kazananlara hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
7/24 KENT GÜVENLİĞİ
5’i kadın toplam 15 kişinin göreve başlama tarihi olan 1 Nisan 2024 itibarı ile Girne Belediyesi 7/24 ‘Kent Güvenlik Birimi’ hizmeti veremeye başlayacak. Yeni personelin de göreve başlaması ile ‘Kent Güvenlik Birimi’ 7 gün 24 saat boyunca Girne Belediye sınırları içerisinde, huzur ve güvenliği sağlamak adına daha kapsamlı görev yapacak.
GÖREVE BAŞLAMAYA HAK KAZANAN KİŞİLER
Ali Aktepeli, Arcan Bayram, Berk Özdemirtaş, Can Yöncü, Cemali Nehirli, Çağın Aşık, Ersin Bıyık, Ferdi Yıldırım, Filiz Katriye Acerman, Kayla Uçan, Kemal Tokay, Melisa Sahra Mis, Sema Safter, Sevda Ok, Turgay Çomruk.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu