ManşetÖzel HaberlerPolisiye

Ayça Alav Cinayeti: Çalınan Para Miktarı Ortaya Çıktı!

Ülkede infiale neden olan Ayça Alav cinayetinde, Alav Döviz bürosunda çalınan paranın miktarı ortaya çıktı. Çalınan miktarın toplam 1 milyon 844.989 TL civarında olduğu öğrenildi.

Ülkede infiale neden olan Ayça Alav cinayetinde, Alav Döviz bürosunda çalınan paranın miktarı ortaya çıktı.

Çalınan miktarın toplam 1 milyon 844.989 TL civarında olduğu öğrenildi.

Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgiye göre katiller döviz bürosundan, 37 bin dolar, 10 bin euro, 8 bin sterlin ve 138 bin TL çaldı.

Cinayetle bağlantılı oldukları tespit edilen 3 kişinin tutukluğu sürerken, Ayça Alav’ı hunharca katleden 2 katil zanlısı ise hala yakalanamadı.

 Güney’e kaçtıkları belirlenen zanlılar için Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın talimatıyla Polis Genel Müdürlüğü ile eş güdüm halindeki İki Taraflı Teknik Komiteler Koordinatörü Seniha Birand Çınar ve Suç ve Suça İlişkin Teknik Komitesi eş Başkanı Salih Can Doratlı gerekli girişimleri başlatmıştı.

ZANLILAR YAKALANMADI…

Öte yandan, zanlıların Güney’de yakalandıklarına ilişkin bugün çıkan haberler üzerine açıklama yapan Polis Genel Müdürlüğü ve teknik komiteler haberleri yalanladı.

 NE OLMUŞTU?

22 Aralık’ta meydana gelen olayda, 45 yaşındaki Ayça Alav, döviz bürosunda elleri ve ayakları bağlı, ağzı kapatılmış bir şekilde ölü olarak bulunmuştu. Cinayetin nedeninin soygun olduğu belirlenmişti.

Polis, olayın ardından şuana kadar 3 kişiyi tutukladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu