EğitimManşetÖzel Haberler

Çocukların Gelişimine Işık Tutuyor

Ebru Seven tarafından 2019 yılında kurulan Ebru Seven Bireysel Gelişim, Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, çocukların eğitim ve gelişimine odaklanan bir merkez olarak hizmet veriyor.

Ebru Seven tarafından 2019 yılında kurulan Ebru Seven Bireysel Gelişim, Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, çocukların eğitim ve gelişimine odaklanan bir merkez olarak hizmet veriyor. Son bir yılda yeniden yapılandırılan merkez, çocuk gelişimini ve eğitimini tek bir çatı altında toplamayı hedefliyor.

Ebru Seven Bireysel Gelişim, Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Direktörü Ebru Seven

Merkez, okul öncesi 3 yaş, 4 yaş ve ana sınıfı öğrencilerine eğitim sağlıyor. Ayrıca, Psikolojik Danışmanlık ve Aile Danışmanlığı alanındaki uzmanlıkla, ailelerin çocuklarıyla yaşadıkları sorunlara destek olmak amaçlanıyor.

Öğrencilerin gelişimi merkezde yakından takip edilmekte, dil konuşma becerileri, duygusal ve sosyal gelişimleri, fiziksel ve bilişsel gelişimleri gözleniyor. Merkez, çocukların güvenliğini ve eğitimini öncelik olarak kabul ediyor. Ayrıca, 4 yaş ve üzeri çocuklar için okuma yazma çalışmaları ve bilişsel gelişim programları uygulanıyor. İngilizce dil eğitimi ise ana dili İngilizce olan eğitmenler tarafından verilmekte ve doğal bir şekilde öğrencilere aktarılmaktadır.

Ayrıca merkezde ilkokul 1. ,2. ve 3. sınıflar için etüt hizmeti sunuluyor. Devlet okullarına giden öğrencilere ödev desteği ve ders tekrarı yapılırken, özel okullara giden öğrencilere de okul saatleri dışında destek sağlanmaktadır. Eğitim merkezi, öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarına göre ders takviyeleri sunarak, eksikliklerini gidermeyi amaçlıyor.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Okul öncesi ve etüt kayıtları hala devam etmekte olup, okulların açılmasıyla birlikte eğitimler başlayacak. Ebru Seven Bireysel Gelişim, Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, çocukların geleceğini şekillendirmeye yardımcı olarak aileler ve öğrenciler için bir ışık olmaya devam ediyor.

Haber / Zerrin Yapıcıoğulları

Diğer Haberler

Başa dön tuşu