ManşetTürkiye

Depremde Kaybolmuştu: Gerçek Ortaya Çıktı!

Maraş'ta, depremde çöken binanın enkazından 6 saat sonra sağ çıkarılmasının ardından bir daha haber alınamayan 10 yaşındaki Erva Aktaş'ın hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Maraş’ta depremde yıkılan apartmanın enkazından 6 saat sonra çıkarılan ve 25 gündür haber alınamayan 10 yaşındaki Mukaddes Erva Aktaş’ın, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi.

DHA2nın haberine göre, kimsesizler mezarlığına defnedilen çocuğun cenazesi, savcılık kararı ile mezardan çıkarılarak babasına teslim edildi.

Erva Aktaş ve babası Abdullah Aktaş, Maraş’ın Onikişubat ilçesinde oturdukları apartmanın yıkılmasının ardından enkazdan yaralı olarak çıkarılmıştı. Erva Aktaş’ın annesi Ayşe Betül (30), kardeşi Zümra (4) ve halası Özlem Aktaş (22) ise hayatını kaybetmişti.

Komşuları tarafından yolda ambulansa teslim edilip, hastaneye kaldırılan Erva Aktaş’tan bir daha haber alınamamış, depremin üzerinden 20 günü aşkın süre geçtikten sora çocuğun, komşuları tarafından ambulansa teslim edildiği anların güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıkmıştı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu