ManşetSiyaset

DP’liler İsyan Etti!

Demokrat Partili isimlerin sosyal medya paylaşımları DP’deki isyanı ortaya koydu.

Demokrat Partili isimlerin sosyal medya paylaşımları DP’deki isyanı ortaya koydu.
Geçtiğimiz haftalarda gündem başlığı ile alelacele toplanan Parti Meclisi’nin hükümetten çekilmeyi konuştuğu söylenmiş ama sonrasında kararın ertelendiği duyurulmuştu.

Demokrat Parti Milletvekili Hasan Tosunoğlu yaptığı paylaşımda, “Yazık Demokrat Parti’ye ve Demokrat Partililere…” ifadelerini kullanarak, Kooperatif Şirketler Mukayyitliği ve kooperatiflerin Ulusal Birlik Partisi’nin uhdesine verilmesine tepki gösterdi.

Tosunoğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Sözün bittiği yer: Koalisyon protokolüne göre DP’nin sorumluluğunda olan Kooperatif Şirketler Mukayyitliği ve kooperatifler bugün UBP’ye terk edildi. Üstelik Parti Meclisimizin oybirliğiyle almış olduğu karar hiçe sayılarak… Hem de “DP Genel Başkanı” sıfatı taşıyan kişi eliyle… Yazık Demokrat Parti’ye ve Demokrat Partililere…”

Tosunoğlu’nun yanı sıra Demokrat Parti’nin muhalif isimlerinden Ali Tunçtaşlı da kişisel sosyal medyasından açıklama yaptı. Tunçtaşlı ‘Demokrat Partiyi, Demokrat Partililer yönetmiyor’ dedi, Başkan Fikri Ataoğlu’nu alınan karar sonrası hesap vermeye çağırdı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu