MagazinManşet

Fark Yaratanların Gecesi

Merit Park Hotel’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Fark Yaratanların Gecesi” bu sene de eğlence ve coşkuyla gerçekleşti.

Merit Park Hotel’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Fark Yaratanların Gecesi” bu sene de eğlence ve coşkuyla gerçekleşti.
2023 senesini yoğun tempoyla çalışarak atlatan ve 2024 senesine motive olmuş bir şekilde hazırlanan Merit Park Hotel personelleri gecede yorgunluklarını eğlenerek attılar.
Gecenin açılış konuşmasını Merit Park Hotel Genel Müdürü Sn. Alper Pınar Gerçekleştirdi. Pınar, “Arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum. Bir başka Fark Yaratanların Gecesinde, bizlerin ve sizlerin gecesinde, bir arada bulunmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyim. Acısıyla tatlısıyla çok güzel bir yıl yaşadık. Otelimizde çok güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Bu başarıda en büyük pay sizlerin. Umarım bu akşam bol bol eğlenip güzel vakit geçirirsiniz. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Tüm personelin ailesi ve sevdikleri ile katıldığı unutulmaz gecede; Sn. Murat Besim Tibuk, Merit Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Reha Arar, MEP-DER ve Sosyal İşler Koordinatörü Sn. Mine Gürses, Merit Park Casino Koordinatörü Sn. Selen Günay ve İnsan Kaynakları Koordinatörü Sn. Ayperi Beyazıt geceye katılan personelleri yalnız bırakmadılar.
Tüm personel katılımı için 2 gün düzenlenen gecede, Merit Park Hotel bünyesinde beşinci ve onun yılı doldurmuş personele plaket takdimi, yılın En’leri, ayın ve yılın personelleri ödüllerini alırken heyecanlı dakikalar yaşandı.
Heyecanın ve sürprizlerin bitmediği gecede sahne alan Gülden Mutlu, Dj Derviş ve Perküsyon Salahi Konal’ın muhteşem performansları ile tüm personel ve yöneticiler eğlencenin tadını çıkardılar.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu