ManşetPolisiye

Girne ve Yeniboğaziçi’ndeki Uyuşturucu Operasyonlarında 4 Kişi Tutuklandı!

Girne ve Yeniboğaziçi’nde dün düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 4 kişi tutuklandı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Girne ve Yeniboğaziçi’nde dün düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 4 kişi tutuklandı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Girne ve Yeniboğaziçi’nde dün gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 4 şahıs tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Girne’de, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından M.Y.(E-25) ve E.A.(E-20)’nin kalmakta oldukları ikametgahta yapılan aramada, toplam 100 miligram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu şahıslar ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen O.D.(E-36) tutuklandı.

YENİBOĞAZİÇİ’NDE UYUŞTURUCUDAN 1 TUTUKLAMA

Polisten verilen bir diğer bilgiye göre ise, Yeniboğaziçi’nde, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından E.Y.(E-42)’nin kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada, tasarrufunda uyuşturucu madde içerdiğine inanılan yaklaşık 35 gram ağırlığında toplam 17 adet kağıt parçası tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklanırken, polisin de meseleyle ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu