ManşetÖzel HaberlerTurizmYaşam

Kıbrıs’ı Yansıtan Renkli Bir Dünya: Happy Basket Shop

ÖZEL HABER: ZERRİN YAPICIOĞULLARI

1997’den beri el yapımı ürünlerle turistlerin ve yerli halkın uğrak noktası….

Happy Basket Shop, sadece bir alışveriş durağı değil, aynı zamanda Kıbrıs kültürünün renkli ve sıcak atmosferini yansıtan bir hikâyenin parçası…

Kıbrıs’ın güzellikleriyle ünlü el değmemiş Karmi köyü ile Edremit arasında bulunan dükkan, Türkan ve Aktan Hızır çiftinin 1997 yılından bu yana işlettiği “Happy Basket Shop” ismiyle benzersiz ürünleri satışa sunuyor.

Kıbrıs’ın kültürel güzelliklerini yansıtan bu küçük dükkân, sele, sepet, sandalye, mutfak sandalyesi; el dokusu halılar, el işi tabaklar ve kil topraktan yapılan özel tasarım bardaklarla birbirinden özgün ürünleri ziyaretçilerine sunuyor.

Türkan ve Aktan Hızır, yıllar içinde Happy Basket Shop’u sadece bir dükkân değil, aynı zamanda bir sanat eseri haline getirmişler…

Her biri özenle seçilmiş malzemelerle yapılan bu ürünler, yerel kültür ve el sanatlarını birleştiren benzersiz tasarımlarla görücüye çıkıyor.

Dükkanın ziyaretçileri sadece turistler değil elbette; yerli halk da Kıbrıs kültüründe tarihi bir yolculuğa çıkıyor…

Turistlerin popüler bir durağı haline gelen Happy Basket Shop, aldıkları el yapımı ürünlerle Kıbrıs’ın eşsiz atmosferini evlerine taşıma şansını buluyorlar.

Dükkânın içerisindeki ürün yelpazesi, gelen her ziyaretçiyi farklı bir dünyayla tanıştırıyor.

Türkan ve Aktan Hızır çifti, müşterilerine sadece ürün satmıyor; onları Kıbrıs’la özel bir bağ kurmasına vesile oluyor.

Türkan ve Aktan Hızır çifti, 1997’den bu yana bu küçük dükkânlarında hem yerel halka hem de dünyanın dört bir yanından gelen misafirlere mutluluk ve benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu