ManşetÖzel Haberler

Kıbrıs’ın Talep Ettiği Uzmanlar Dinleniyor

Adıyaman Adalet Sarayı’nda devam eden İsias Davası’nın ikinci duruşmasında İsias Davası müştekilerini temsil eden Av. Yiğit Gökçehan Koçoğlu ile Av. Mehmet Eren Turan, Gazi Üniversitesi raporunun yanlış olduğunu anlatmak için 4 uzmanın dinlenmesini mahkemeden talep etti.

ÖZEL HABER: SELDA BEKTAŞ – SERHAN KABLAN

Adıyaman Adalet Sarayı’nda devam eden İsias Davası’nın ikinci duruşmasında İsias Davası müştekilerini temsil eden Av. Yiğit Gökçehan Koçoğlu ile Av. Mehmet Eren Turan, Gazi Üniversitesi raporunun yanlış olduğunu anlatmak için 4 uzmanın dinlenmesini mahkemeden talep etti. Ancak sanık avukatları bu talebe şiddetle karşı çıktı. Bunun üzerine mahkeme heyeti karar vermek için kısa bir ara verdi.

Aranın ardından mahkemeye heyetinin uzmanların 5’er dakika dinlenmesine karar verdiğini açıklamasının ardından, sanık avukatlarının itiraz sesleri mahkeme salonunda yankılandı.

Mahkeme ara karar için 2 dakika daha aranın ardından uzmanların dinlenmesine karar verdi.

Mahkeme başkanı ara karara ilişkin şunları söyledi; “Her ne kadar sanık müdafileri duruşma salonu dışında hazır bulunan uzmanların dinlenilmesi yönündeki taleplere itiraz etseler de, bu talep duruşma gününden önce iletilmiş ve uzmanlar duruşma salonunda hazır bulunmaktadırlar. Dinlenmeleri talep edilen uzmanların duruşmada dinlenmelerine oy birliği ile karar verildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu