AstrolojiManşet

Şubatta Para Atağına Geçen Burçlar!

12 Şubat 2024 burç yorumlarında paradan yana şanslı olanlar dikkat çekiyor. Ay'ın Balık burcunda ilerlediği bugünlerde bazı burçların yüzü gülecek. 

12 Şubat 2024 burç yorumlarında paradan yana şanslı olanlar dikkat çekiyor. Ay’ın Balık burcunda ilerlediği bugünlerde bazı burçların yüzü gülecek. 

Aslan: Sevgili Aslan, iş hayatın adına desteklendiğin ancak takım arkadaşlarına da bir o kadar dikkat etmen gereken bir günden geçmektesin. Maddi anlamda kaynakların iş vesilesiyle artıyor olacak. Ancak vergi, unuttuğun borçlar ve çıkarcı insanlara karşı mesafeli olman yerinde olacaktır.

Yay: Sevgili Yay, maddi kaynaklarını dengeli harcamalısın. Özel hayatınla ilgili aranızda yol ya da bazı engeller bulunuyor olabilir. Aileden destek alacağın bu günlerde önemli kronik rahatsızlıklar bulunuyorsa şifalanacaksın.

Kova: Sevgili Kova, maddi kaynaklarının artış yapacağı bir gün. Gelişmesini beklediğin önemli projeler için fırsatlar seninle birlikte. Yepyeni bir sürece girerken iş ve organizasyonel süreçlerin içerisinde fırsatlar oluşuyorken bulacaksın.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu