GenelManşetPolisiye

Tecavüz Zanlısı Cezaevine Gönderildi

Otostop çeken kadını aracına alıp, tecavüz teşebbüsü de dahil birçok suç işlediği gerekçesi ile tutuklanan F.A. mehkeme huzuruna çıkarıldı.

Cinsel Tecavüze Teşebbüs, Cinsel Dokunulmazlığı İhlal Amacıyla Kaçırma, Yaralama, Cinsel Saldırı, Cinsel Taciz, Şiddet Tehdidi, Kanunsuz Bıçak Taşıma, Korkutmak Amacı ile Silah Taşıma ve Ciddi Darp suçlarından tutuklanan zanlı F.A. iki ayı geçmemek üzere cezaevine gönderildi.

Konuyla ilgili mahkemede şahadet getiren polis memuru Ozan Kuşak, olayla ilgili bulguları mahkemeye aktardı.

Önce para teklif etti

Polis memuru Ozan Kuşak mahkemeye aktardığı bilgiler doğrultusunda, zanlı F.A.’nın, 29 Aralık 2022 tarihinde Haspolat Çemberi’nde otostop çeken R.P.B’yı (K-27)’yi aracına alarak, önce para ile ilişkiye girme teklifinde bulunduğunu belirtti. F.A.’nın aldığı ret cevabı sonrasında R.P.B’ya cinsel saldırıda bulunduğunu aktaran Kuşak, R.P.B’nin araçtan inmek istediğini ancak F.A’nın kadını zorla alıkoyduğunu aktardı.

Bıçakla tehdit etti

F.A’nın aracını Minareliköy Kır Sokağa sürdüğünü ve burada tasarrufunda bulundurduğu bıçak ile R.P.B’yi tehdit ettiğini aktaran Kuşak, boğuşma esnasında R.P.B’nin bıçağı zanlının elinden aldığını, bu noktada ise F.A.’nın elleriyle vurmak suretiyle R.P.B’yı ciddi darp ettiğini belirtti. Yaşanan arbede sonrasında F.A.’nın zanlının elinden bıçağı zorla geri aldığını ve bu esnada R.P.B’nin elinin kesildiğini vurguladı. R.P.B’nin kendisini araçtan atarak kurtulduğunu aktaran Kuşak, F.A.’nın olay yerinden kaçtığını belirtti.

Gönüllü ifade verdi

F.A.’nın kullandığı aracın Cihangir’de tespit edildiğini kaydeden Kuşak, yapılan soruşturma ile zanlının yakalandığını ve gönüllü ifade vererek suçunu itiraf ettiğini belirtti. Kuşak, zanlının etki edebileceği tahkikatın tamamlandığını belirtip, tutuklu yargılanması talebinde bulundu. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker, zanlının 2 ayı aşmamak üzere cezaevinde hükümsüz tutuklu kalmasına emir verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu