ManşetÖzel HaberlerYerel Haberler

Anneannesi ile Birlikte Şiddete Uğrayan Kadın Darp Raporu Aldı!

   Girne’de yaşamını sürdüren Kıbrıs doğumlu Melek isimli genç kadın, geçtiğimiz hafta sonu komşusunun damadı ve eşi tarafından darp edildiğini iddia eden paylaşımda bulundu. Genç kadın yaşadığı ve “korkunç” olarak nitelendirdiği olayı KIBRISLI Gazetesi’ne anlattı.

Melek: Tartışma Yaşadık

   Ben Girne’de anneannem ile yaşıyorum. Bizim kapımızın önünde ayakkabılık var. Kapı komşumuz daha önce kapı önündeki eşyaların bir birine temas etmemesi konusunda rahatsız olduğunu bize iletti ve bizde daha dikkatli olduk. Daha sonraki günlerde eve geldiğimde kapımın önünde valiz gördüm. Valizi yan komşumun kapısının önüne doğru ittirdim. Kendi eşyaları da kapımızın önüne koydum. Bu olay yaşanırken komşumuzun damadı geldi. Ben de dedim ki daha önce siz de ayni konuda rahatsız olmuştunuz o yüzden eşyalarınızı sizin kapınızın önüne doğru ittirdim. Bu sözü söyledikten sonra anlamadığım bir şekilde olay tartışmaya döndü.

“Eşi Saçımı Tuttu, Adam Yumruk Attı”

   Adamın eşi de bu sırada evden çıktı. İkisi birden üzerime yürüdü. Ev zaten çok kalabalıktı herkes dışarıya çıktı. Eşi saçımdan tuttu, bu sırada adam bana yumruk attı. Kendimi savunmaya çalışsam da başarılı olamadım.

“Anneannem de Darbeye Maruz Kaldı”

   Anneannem bizi ayırmak isterken oda birkaç darbeye maruz kaldı. Çok şükür onun durumu iyi şu an. Sesleri duyan diğer komşularımız gelip bizi ayırdı.

“Polis Eşliğinde Hastaneye Gidip, Rapor Aldım”

   Olay sonrasında vücudumun belirli yerlerinde morluklar oluştu ve polis eşliğinde hastaneye giderek darp raporu aldım ve ardından ifade verdim.

Genç Kadın Örgütlerden Dayanışma Bekliyor

   Genç kadın, dün meclise yürüyen kadın örgütlerinden dayanışma çağrısında bulunarak, “Her an başıma bir şey gelebilir korkusuyla evime girip çıkarken korkuyorum” dedi.

Haber / Serhan KABLAN

Diğer Haberler

Başa dön tuşu