EkonomiManşetÖzel HaberlerYerel Haberler

Ercan’da Günlük Otopark Ücreti, Stansted’in Neredeyse 3 Katı!

Ercan Havalimanı otopark ücretlerinde deyim yerindeyse dünya lideri. Ercan’da günlük otopark ücreti 400 TL iken, bu ücret dünyanın en işlek ve büyük havalimanlarına dağlar kadar fark atıyor.

Yeni Ercan Havalimanı otopark ücretlerinde deyim yerindeyse dünya lideri…

KIBRISLI GAZETESİ- ÖZEL HABER

Ercan’da günlük otopark ücreti 400 TL iken, bu ücret dünyanın en işlek ve büyük havalimanlarına dağlar kadar fark atıyor.

İşte diğer uluslararası havalimanlarındaki otopark ücretleri…

JFK EN FAZLA 9.95 DOLAR…

ABD’deki en işlek havalimanı John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı (JFK)’nın otopark ücretleri günlük ortalama 9.95 dolar yani 340 TL. Üstelik birçok otopark işletmecisi olduğu için çok daha düşük fiyatlara aracınıza yer bulabiliyorsunuz…

STANSTED’DEN 3 KATI FAZLA…

Kıbrıslıların en fazla kullandığı İngiltere Stansted Havalimanı’nda da birçok otopark bulunuyor. Online rezervasyonla aracınıza yer ayırtabiliyor; en düşük fiyatı bütçenize göre tercih edebiliyorsunuz.

Stansted Havalimanı’nda ortalama otopark ücretleri 4 Sterlin yani 161 TL…

 

İSTANBUL’DAN DA PAHALIYIZ…

Yine dünya sıralamasına giren en işlek havalimanlarından biri de İstanbul Havalimanı…

Burada da önceden online rezervasyon yapıp çok daha ucuz park yeri bulabiliyorsunuz. Açık otopark ücreti ortalama ücret 270 TL…

Ercan’daki otopark ücretleri açıldığından beri en fazla şikayet edilen konulardan biri. Bir haftalık park ücretinin neredeyse uçak bileti fiyatına denk gelmesi, birçok yurttaşımızın tepkisine neden oluyor.

Parası yetmeyen aracını korunaksız yol kenarlarına park ediyor. Bu da güvenlik sorununu ortaya çıkarıyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu