ManşetPolisiye

Çaldıkları Altınlarla Yakalandılar

Cengizköy’de girdikleri evden çok sayıda ziynet eşyası çalan zanlılar, çaldıkları altınlarla yakalanarak mahkemeye getirildi.

Cengizköy’de girdikleri evden çok sayıda ziynet eşyası çalan zanlılar, çaldıkları altınlarla yakalanarak mahkemeye getirildi.

Cengizköy’de meydana gelen “Ev Açma ve Hırsızlık” suçlarından tutuklanan zanlılar T.G ile B.G tutuklanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.

BİR ALTIN KAYIP!

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Salih Öztuğ, 05 Nisan ile 12 Mayıs 2023 tarihleri arasında, Cengizköy’de bulunan evin penceresi açılarak içeriye girilmiş ve içerisinden muhtelif ziynet eşyaları çalındığı yönde yapılan şikayet üzerine soruşturma başlatıldığını ifade etti.  Yapılan soruşturma neticesinde zanlıların tasarrufunda süz konusu ziynet eşyaları bulunarak emare alındığını bildirdi.

2 GÜN TUTUKLULUK

Polis çalınan ziynet eşyalarında 2 adet altının eksik olduğunu birini Lefkoşa’da bir kuyumcuda bulunduğunu diğerini ise halen aradıklarını belirtti.

Polis meselenin yeni olduğunu alınması gereken ifadeler ve incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğundan ilk etapta soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren, Lefke Kaza Mahkemesi Yargıcı Özge Uğraşın zanlıların soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu