ManşetPolisiye

Kazanın Detayları Belli Oldu!

Girne'de akşam saatlerinde meydana gelen kazada biri ağır 4 kişi yaralanırken, 22 yaşındaki Cihan Yüksel olay yerinde yaşamını yitirdi.

Girne’de akşam saatlerinde meydana gelen kazada biri ağır 4 kişi yaralanırken, 22 yaşındaki Cihan Yüksel olay yerinde yaşamını yitirdi.

Polis kazaya ilişkin şu bilgileri paylaştı:

23.03.2024 tarihinde, saat 17:00 sıralarında, Girne’de Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde, Gökmen GÜNİKEN (E-20), yönetimindeki CS 366 plakalı araç ile cadde üzerinde süratli ve dikkatsizce doğu istikametine doğru seyrettiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan kaldırma çıkması sonucu o esnada kaldırım üzerinde batı istikametine doğru yaya olarak yürümekte olan Cihan Yüksel (K-22), Büşra Yavuz (K-21) ve Begüm Döşkaya (K-21)’ya çarpmıştır.

Kaza sonucu yaya Cihan Yüksel Olay yerinde yaşamını yitirmiştir. Kazada ağır yaralanan yaya Büşra Yavuz ile hafif yaralanan Begüm Döşkaya kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavileri halen sürüyor. Kazada hafif yaralan araç sürücüsü Gökmen Güniken ile araçta yolcu olarak bulunan Mehtap Kutat’ın ise tedavilerine Girne Dr. Akçiçek Hastanesinde devam edilmektedir.  Soruşturma devam etmektedir.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu