ManşetÖzel HaberlerSpor

Salih ve Jacob İkilisinden Büyük Başarı!

N&F Cyprus Sport Academy'nin yetenekli sporcuları Salih Doğu Öztürk ve Jacob Özikiz, Güney Kıbrıs’ta 16-17 Eylül tarihlerinde düzenlenen U17 Kıbrıs Badminton Şampiyonası'nda büyük başarılara imza attılar.

N&F Cyprus Sport Academy’nin yetenekli sporcuları Salih Doğu Öztürk ve Jacob Özikiz, Güney Kıbrıs’ta 16-17 Eylül tarihlerinde düzenlenen U17 Kıbrıs Badminton Şampiyonası’nda büyük başarılara imza attılar.

Güney Kıbrıs’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen U17 Kıbrıs Badminton Şampiyonası, sporun en iyi genç yeteneklerini bir araya getirdi. Bu önemli etkinlikte, N&F Cyprus Sport Academy’nin gururu olan Salih Doğu Öztürk ve Jacob Özikiz, performanslarıyla dikkatleri üzerlerine çekti.

SALİH DOĞU ÖZTÜRK, TEK ERKEKLER KATEGORİSİNDE ZAFER KAZANDI!

Turnuvanın en büyük sürprizi, tek erkekler kategorisinde akademinin başarılı sporcusu Salih Doğu Öztürk tarafından yaşandı. Öztürk, rakipleri karşısında sergilediği üstün performansla U17 Kıbrıs Badminton Şampiyonu unvanını kazandı.

JACOB ÖZİKİZ VE SALİH D.ÖZTÜRK, ÇİFT ERKEKLER KATEGORİSİNDE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ ELDE ETTİ!

Bir diğer önemli başarı da Jacob Özikiz ve Salih D. Öztürk ikilisinden geldi. Çift erkekler kategorisinde mücadele eden bu yetenekli sporcular, turnuvayı üçüncü sırada tamamladılar.

Bu büyük başarı, sadece badminton camiası için değil, aynı zamanda N&F Cyprus Sport Academy için de tarihi bir anlam taşıyor. Uzun yıllardan sonra elde edilen bu zafer, gelecek nesil sporcularımıza ilham kaynağı olacak. N&F Cyprus Sport Academy, bu büyük başarıda emeği geçen Antrenör Savaş Dursun’a da teşekkür etti.

“ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DAHA BÜYÜK BAŞARILARIMIZ DA GELMEYE BAŞLAYACAK”

Antrenör Savaş Dursun ile yaptığımız röportajda şunları söyledi:

“Sporcularımın ilk kez katıldıkları bu turnuva da şampiyonluk ve bir üçüncülük ile dönmeleri kendi adıma çok büyük bir gururdur. Daha yolun başında olduğumuzu düşünüyorum. Daha çok çalışarak önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılarımız da gelmeye başlayacak. Salih ve Jacob gibi başarılı sporcularımızın önünü açtığımız sürece daha büyük başarılar elde edeceğimize de inanıyorum.”

Haber/ Zerrin YAPICIOĞULLARI

Diğer Haberler

Başa dön tuşu