ManşetSporTürkiye

İddialar Doğru Çıktı!

Süper Lig’de şampiyonluğun iddialı takımlarından Fenerbahçe’de kaleci Altay Bayındır krizi yaşanıyor!

Bu sezon Süper Lig’de oynadığı futbolla sarı-lacivertli takımı mest eden Fenerbahçe’de can sıkıcı gelişmeler yaşanmaya başladı. Teknik direktörlük koltuğuna tecrübeli isim Jorge Jesus’un gelmesiyle birlikte adeta küllerinden yeniden doğan Fenerbahçe’de yaşanan olayın detaylarını sizlerle…

Özellikle Rennes maçı sonrası eleştirilerin hedefi haline gelen kaleci Altay Bayındır cephesinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Gereksiz goller yediği iddiası ile taraftarın tepki gösterdiği tecrübeli eldiven Altay Bayındır için ortaya çıkan son haberler moralleri bozdu. Fenerbahçe, Süper Lig’in 12. haftasında İstanbulspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’ndaki mücadeleyi Fenerbahçe 5-2’lik skorla kazandı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus maç sonunda sahaya girdi ve kaleci Altay Bayındır’ın yanına gitti. Diğer oyuncuları da yanına alan Portekizli teknik adam sarı-lacivertli taraftarlardan destek istedi. Jorge Jesus, Altay Bayındır’ı taraftara alkışlatarak moral verdi.

İşte Ne Olduysa Bu Olayın Ardından Yaşanmaya Başladı!

Bu detaylar sonrası sahada duygu dolu anlar yaşanırken Fenerbahçe’nin file bekçisi Altay Bayındır ile ilgili olay bir iddia ortaya atıldı. Çarpıcı iddianın detaylarına göre takımın yarı yolda bırakmak istemeyen Altay Bayındır’ın sezon sonunda Fenerbahçe’den ayrılmak istediği öğrenildi. İddiaların devamında ise başarılı kaleci Altay Bayındır’ın bu kararını Fenerbahçe yönetimine de söylediği konuşulurken bu haber bomba etkisi yarattı. Ancak sarı-lacivertli yönetimin kalecisine moral verdiği ‘şu anda bunların aklından geçirme’ dediği belirtiliyor. Spor kulislerini sarsan iddialar sonrası gözler Fenerbahçe yönetimi ve tecrübeli eldiven Altay Bayındır’a çevrilmiş durumda.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu