ManşetSiyasetSporTürkiye

Taksim Sahasını İncelediler!

Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yapımı tamamlanan tarihi Taksim Sahasında incelemelerde bulundu.

Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yapımı tamamlanan tarihi Taksim Sahasında incelemelerde bulundu. Kasapoğlu’nu gelişinde Çetinkaya’nın altyapı oyuncuları çiçeklerle karşıladı.

Başbakan Ünal Üstel, Başbakan Yardımcısı Turizm, Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu ve bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Taksim Sahası üzerindeki hisardan inceleme gerçekleştirdi.

Kasapoğlu: Taksim Sahası Kıbrıs Türkü İçin Özel Bir Anlamı Var

Açıklamalarda bulunan Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sahanın Kıbrıs Türkü için özel bir anlamı olduğunu ifade ederek, 1974 sonrası sahanın ara bölgede kaldığının altını çizdi.

Kasapoğlu, KKTC’nin her açıdan kendi kendine yeten güçlü bir ülke haline gelmesi için desteklerinin her zaman süreceğini kaydetti.

TC Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, tarihi Taksim Sahasında incelemelerde bulundu
TC Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, tarihi Taksim Sahasında incelemelerde bulundu

Üstel: Rum Yönetimi Tahammül Edemiyor

Başbakan Ünal Üstel de uzun zamandan beri özlenen Taksim Sahasının Anavatan Türkiye’nin katkılarıyla tamamlandığını, sahanın gençlerin hizmetine kazandırıldığını vurguladı.

Gençlerin spor aktiviteleri yapması amacını taşıyan bu sahaya bile Rum Yönetimi’nin tahammül edemediğini ifade eden Üstel, hükümetin dirayetli duruşuyla açıldığını ve Çetinkaya Spor Kulübü’nün antrenmanlarını artık burada yapacağını kaydetti.

TC Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na Başbakan Ünal Üstel, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu eşlik etti.
TC Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Başbakan Ünal Üstel, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu eşlik etti.

LTB Görevlileri ile BM Askeri Arasında Kısa Süreli Tartışma Yaşandı!

Yapılacak inceleme öncesinde dün çevre temizliği yapmak üzere bölgeye giren Lefkoşa Türk Belediyesi temizlik ekipleri ile Birleşmiş Milletler askerleri arasında kısa süre sözlü tartışma yaşandı. Ardından ise sahanın giriş yeri belediye ekipleri tarafından temizlendi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu