AstrolojiManşet

Ay Burcuna Göre Nasıl Bir Annesin?

Bu ay ki yazımda nasıl bir anne olduğunuzu anlatmaya çalıştım. Ay burcunuzu öğrenip, ay burcunuza göre nasıl bir anne olduğunuzu okuyabilirsiniz.

Herkese Merhabalar,

Bu ay ki yazımda nasıl bir anne olduğunuzu anlatmaya çalıştım. Ay burcunuzu öğrenip, ay burcunuza göre nasıl bir anne olduğunuzu okuyabilirsiniz.

Ay Burcun Koç; İlham Veren Anne

Hızlı ve pratik bir annesin. Hareketlisin, her şeye yetişmeye çalışırsın, etrafında yavaş hareket edenlere sinir olabilirsin. Çocuğunun da pratik olmasını istersin. Çabuk öfkelenirsin ama sinirin çok çabuk geçer. Çocuğuna yardım istemeyi öğretmelisin.

Ay Burcun Boğa; Her Şeyin En İyisini İsteyen Anne

Garantici ve güven veren bir annesin. Kendi annene bağımlı olabilirsin veya çocuğun da sana bağımlı olabilir. Değişmekte zorlanırsın. Güzel konuşursun. Bazı geleneklerde çocuğuna diretebilirsin. Çocuğunun her şeyin en iyisine sahip olmasını istersin.

Ay Burcun İkizler; Eğlenceli Anne

Fikirleri değişen, çok yönlü, zeki ve eğlenceli bir annesin. Çocuğunun da çok yönlü olmasını istersin. Çok konuşkan ve paylaşımcısın. Çocuğunun kitaplara, öğrenmeye meraklı olmasını hatta açıkgöz olmasını istersin.

Ay Burcun Yengeç; Geleneksel Anne

Ailene, yuvana düşkün bir annesin. Aşırı koruyucu ve sahiplenici olabilirsin. Bu nedenle zaman zaman çocuğun için kaygılı olabilirsin. Yedirir içirir beslersin, çantanda çocuğun için yiyecek bir şey mutlaka bulundurursun.

Ay Burcun Aslan; Kraliçe Anne

Lider bir annesin. Müzik ve sanatseversin. Çocuğunun da ön planda olmasını istersin. Çocuğunun alkışlanması, başarısı seni mutlu eder. Çocuğunun geri planda kalmasına çok kolay öfkelenebilirsin.

Ay Burcun Başak; Düzenli Anne

Çocuğuna her şeyi yedirmezsin. Hijyene, beslenmeye dikkat edersin. Çocuğunun sağlığı senin için önemlidir. Bazen çocuğuna eleştirel ve soğuk olabilirsin. Sağlık problemlerinden korkup hemen telaş yapabilirsin.

Ay Burcun Terazi; Uyumlu Anne

Uyumlu annesin, zor ‘Hayır’ dersin. Kavga ve tartışmadan uzak durmak istersin. Çocuğunla ilgili kolay karar veremezsin, başkalarının seni onaylamasına ihtiyaç duyarsın. Sanata meraklısın,sosyalsin. Çocuğunun da sosyal ve uyumlu olmasını istersin.

Ay Burcun Akrep; Kontrolcü Anne

Duygularınla hareket edersin. Çocuğunu sürekli şekilde kontrol etmek istersin. Şüpheci ve sezgisel bir annesin. Çocuğunun duygusal güvende olması senin için önemlidir. Çocuğunla derin bağ kurmak istersin. Zaman zaman baskıcı olabilirsin.

Ay Burcun Yay; Özgür Anne

Maceracı bir annesin. Pozitifsin. Çocuğuna özgür alan bırakırsın ve özgür olmasını istersin bazen fazla rahat davranabilirsin. Çocuğunla iletişim kurarken düşünmeden konuşmamalısın. Yeni şeyler öğrenmeye ihtiyaç duyarsın, çocuğunun da bilgili olmasını istersin.

Ay Burcun Oğla; Kuralcı Anne

Duygularını kontrol edebilen, hatta mesafe koyabilen bir annesin. Kuralları seversin. Çocuğunun saygılı, kurallara itaat eden olmasını istersin. Lider bir annesin. Çocuğunun sorumluluk almasını, başarılı olmasını istersin.

Ay Burcun Kova; Arkadaş Anne

Duygusal iletişimden çok zihinsel iletişim kurmak istersin. Çocuğunla paylaşım yapmak, onunla arkadaş olmak istersin. Çocuğuna özgür alan tanırsın, rahat hissetmesi senin için önemlidir. Esnek bir annesin. Kuralları yok sayabilirsin.

Ay Burcun Balık; Hayalci Anne

Çocuğuna masallar anlatan, çocuğunun hayal dünyasını besleyen, duygusal olarak hassas bir annesin. Çocuğunun huzursuzluklarından hemen etkilenebilir, duygusal savrulmalar yaşayabilirsin. Çocuğuna şefkatlisin fakat bağımlılıklara meyilli bir anne olabilirsin.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu