GenelManşetSağlık

4 Yaşındaki Kız Önceki Hayatını Anlattı!

Hindistan'da yaşayan 4 yaşındaki bir çocuk, önceki hayatını hatırladığını söyledi. Ailesine, doğumdan sonra öldüğünü ve bir kocası olduğunu anlattı. Tüm araştırma grubu büyük şok yaşadı çünkü küçük kızın her söylediği her şey doğruydu. İşte, tarihe geçen ilginç bir olay...

Hindistan‘da yaşayan 4 yaşındaki bir çocuk, önceki hayatını hatırladığını söyledi. Ailesine, doğumdan sonra öldüğünü ve bir kocası olduğunu anlattı. Tüm araştırma grubu büyük şok yaşadı çünkü küçük kızın her söylediği her şey doğruydu. İşte, tarihe geçen ilginç bir olay…

Önceki hayatını hatırladığını iddia eden 4 yaşındaki çocuk: "Doğumdan sonra hayatımı kaybettim"
Kumarı Shantı Devı

Shanti Devi, Hindistan’ın Delhi ilçesinde doğan bir çocuktu. Dört yaşına kadar normal bir çocuktu.

Shanti Devi henüz dört yaşındayken, doğduğu yerden kilometrelerce uzakta olan bir kasaba ve eski aile hayatına dair ürkütücü ve özel ayrıntılar anlatmaya başladı.

Devi sonunda ailesine önceki adının Lugdi olduğunu ve 1925 yılının Ekim ayında bir erkek çocuk doğurduktan kısa bir süre sonra öldüğünü söyledi. Doğum sancıları ve geçirdiği cerrahi işlemler hakkında esrarengiz ayrıntılar da ekledi.

Önceki hayatını hatırladığını iddia eden 4 yaşındaki çocuk: "Doğumdan sonra hayatımı kaybettim"
4 Yaşındaki Kız!

Dokuz yaşına gelene kadar, önceki hayatında evli olduğu kocasının ismini açıklamadı. Devi yalnızca kocasının açık tenli bir adam olduğunu, sağ yanağında bir siğil bulunduğunu ve okuma gözlüğü taktığını söylüyordu. En sonunda kocasının ismini Kedar Nath olduğunu bazen de Pandit Kedarnath Chaube olarak hitap edildiğini söyledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu