ManşetPolisiyeYerel Haberler

4 Tecavüz Zanlısının Suç Dosyası Kabarık

Merkezi Cezaevi’nde, “soygun, adam öldürmeye teşebbüs, askeri yasak bölgeyi ihlal” suçlarından yatan 3’ü mahkum 1 tutuklunun, aynı koğuştaki 19 yaşındaki Faslı gence tecavüz etiği iddia edildi.

4 Tecavüz Zanlısının Suç Dosyası Kabarık…

Merkezi Cezaevi’nde, “soygun, sirkat, adam öldürmeye teşebbüs, askeri yasak bölgeyi ihlal” suçlarından yatan 3’ü mahkum 1 tutuklunun, aynı koğuştaki 19 yaşındaki Faslı gence tecavüz ettiği iddia edildi.

Cezaevinde konu ile ilgili iç soruşturma başlatılırken, hücreye alınan 4 zanlının da polis soruşturması sürüyor.

SUÇ DOSYALARI KABARIK…

Cezaevine yakın kaynaklardan elde edilen bilgiye göre olay Çocuk Koğuşu’nda meydana geldi. Biri Lefkoşa ve 3’ü Güzelyurt sakini 20 yaşlarındaki 4 zanlının, geçtiğimiz hafta sonu 19 yaşındaki Faslı gence tecavüz ettiği iddia edildi.

Olay sırasında koğuşta bulunan diğer mahkum ve tutukluların o sırada koğuşta olmadıkları gelen bilgiler arasında.

19 yaşındaki tecavüz mağduru gencin, koğuşlarına gelen görevliye durumu anlatması üzerine olay ortaya çıktı.

Tecavüz suçunu gerçekleştirdikleri iddia edilen 4 zanlıdan 3’nün mahkumiyet kararı bulunuyor. Zanlılar sirkat, soygun, askeri bölgeyi ihlal ve adam öldürmeye teşebbüs suçlarından cezaevindeydiler.

Olay sonrası doktor kontrolüne götürülen gençten DNA örnekleri alındığı, polis soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.  Konu ile ilgili de cezaevinde iç soruşturma başlatıldı.

21 YAŞ ALTI HER MAHKUM VE TUTUKLU
ÇOCUK KOĞUŞU’NDA KALIYOR…

Bu arada Çocuk Koğuşu’na 21 yaş altı tutuklu ve mahkumlar alınıyor. 20 yaşında bir kişi ile 15 yaşında bir çocuğun aynı koğuşta kalma olasılığı vatandaşları da endişelendiriyor.

Olay sonrası cezaevinde yeni düzenleme yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

Özel Haber

Diğer Haberler

Başa dön tuşu