ManşetÖzel Haberler

Bozkurt’un Tuhaf Savunması Yine Kan Dondurdu!

İsias Otel sahibi Ahmet Bozkurt, duruşmada ek savunma yaptı; bilirkişi raporlarına “kusursuzum” diyerek itiraz etti. Bozkurt’un tuhaf savunması yine kan dondurdu

ÖZEL HABER: SELDA BEKTAŞ – SERHAN KABLAN

İsias Otel sahibi Ahmet Bozkurt, duruşmada ek savunma yaptı; bilirkişi raporlarına “kusursuzum” diyerek itiraz etti. Bozkurt’un tuhaf savunması yine kan dondurdu.

İsias Davası’nın ikinci duruşması bugün Adıyaman Adliye Sarayı 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde başladı.

Mahkeme heyeti, Gazi Üniversitesi’nin bilirkişi raporunda “asli kusurlu” ilan edilen İsias Otel sahibi Ahmet Bozkurt’a ek savunma yapıp yapmayacağını sorması üzerine Fatih Bozkurt, “Benim hiçbir kusurum yok” diyerek mahkemeye ek savunma yaptı.

Tutuklu sanık Ahmet Bozkurt, online olarak katıldığı mahkemede, “Beton kalitemle ilgili yanlış hesaplamalar yapmışlar” dedi.

Ahmet Bozkurt şu savunmayı yaptı:

“Yüce heyetinize saygılarımı sunarım. Aleyhimde tespit edilen suçlamaları reddediyorum. Orada benim inşaatımla beton kalitemle ilgili bir takım yanlış hesaplamalar yapılmış. Bunları kabul etmiyorum. Şu anda geçen mahkemede de ifade etmiştim, mühendislerim birinci projede olan mühendis ve mimarlarım işlerini çok doğru yapmışlardır. Tespit edilen örneklerden de ortaya çıkmaktadır. Yanlış tespitler vardır, bunları kabul etmiyorum.

Ben kusursuzum işimi doğru yaptım. İnşaatımı yaparken her türlü malzemeyi fazlasıyla kullandım. Malzemelerimi özellikle çok hassasiyetle seçtim. Büyük masraflar yaparak inşaatı yaptırdım. Suçlamaları kabul etmiyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu