BelediyelerEkonomiManşet

Nandos, Restoranları Kapatmak Ve Siparişlerini Durdurmak Zorunda Kaldı

Restoran zinciri Nando’s, tedarik zinciri sorunları ve personelin izolasyonu nedeniyle düzinelerce restoranı kapatmak ve Deliveroo’daki siparişleri kısıtlamak zorunda kaldı.

İnsanlar, yemek yiyebilmeyi umarak şubeden şubeye giderek, ancak hepsini kapalı bulduklarını ve web sitesinin sorun hakkında yeterince açık olmadığından şikayet ettiler.

Bu, 2018’deki Büyük Tavuk Kıtlığı’nı hatırlatan sahnelere yol açtı, o kadar çok insan KFC siparişlerini alamadıkları için polisi öfkeyle aradı ve Scotland Yard’ın ‘en sevdiğinizin restorantın bir polis meselesi olmadığını’ hatırlatıcı bir hatırlatma yapması gerekiyordu.

Bu olay sırasında, şirketin Birleşik Krallık’taki 870 mağazasının yaklaşık 700’ü, yeterli tavuk olmadığı için kapatmak zorunda kaldı ve teslimat firması DHL’i suçladılar.

Bu sefer KFC, pandemi nedeniyle personelin kendini tecrit etmek zorunda kalması gibi sorunlara atfedilen en son sorunlardan da etkilendi.

Bununla birlikte, Co-op süpermarketlerinin bazı şubelerinin müşterilerini dün sadece bir şişe sütle paylaştırmasından zarar gören sadece restoranlar değil.

 

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu