ManşetRum Basını

Silia Capsis, “Liar” Adlı Şarkısıyla Yarışma Finaline Kalmayı Başardı

Eurovision 2024'ün ilk yarı finalinde Güney Kıbrıs temsilcisi Silia Capsis, "Liar" adlı şarkısıyla 11 Mayıs'ta yapılacak olan yarışma finaline kalmayı başardı.

Eurovision 2024’ün ilk yarı finalinde Güney Kıbrıs temsilcisi Silia Capsis, “Liar” adlı şarkısıyla 11 Mayıs’ta yapılacak olan yarışma finaline kalmayı başardı.
Eurovision 2024’ün ilk yarı finali 7 Mayıs’ta İsveç’in Malmö kentinde gerçekleşti.

17 yaşındaki Güney Kıbrıs kökenli Avustralyalı Silia Capsis, “Liar” adlı şarkısıyla İsveç’in Malmö kentinde düzenlenen Eurovision 2024’ün ilk yarı finalinin açılışını yaptı.

Güney Kıbrıs temsilcisi, 11 Mayıs’ta yapılacak olan yarışma finaline kalmayı başardı.

İlk yarı finalin sonuçlarının ardından Güney Kıbrıs ile birlikte 10 ülke daha finale yükseldi: Sırbistan, Portekiz, Slovenya, Ukrayna, Litvanya, Finlandiya, Hırvatistan, İrlanda ve Lüksemburg.

İlk yarı finalde Yunan pop yıldızı Eleni Foureira da sahne aldı ve Güney Kıbrıs’a 2018’de yarışmada ikincilik getiren “Fuego” şarkısını söyledi.

Bir hatırlatma, Eurovision 2024’ün ilk yarı finali 7 Mayıs’ta Malmö’de gerçekleşti. İkinci yarı final ise 9 Mayıs’ta yapılacak.

Arap-İsrail çatışmasından kaynaklanan gerginlikler nedeniyle bu yıl Eurovision başkentinde azami güvenlik önlemlerinin uygulandığını belirtmek gerekir. Gösteri alanına özel bariyerler yerleştirildi ve polis sahnede devriye gezdi.

Polise göre, ilk yarı final herhangi bir ciddi olay yaşanmadan gerçekleşti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu