ManşetÖzel Haberler

“Siz Bizim 72 Canımızın Katilisiniz”

6 Şubat depreminde İsias Otel enkazında kalarak hayatını kaybeden oğlu Atakan Celal Konuklu ve eşi Pamir Konuklu’nun eşi Şenay Atakan Konuklu, duruşmanın ikinci gününde dinlendi.

Şenay Atakan Konuklu’nun duruşmadaki sözleri:

Bütün arkadaşlarımız değindiler ama ben de değinmeden geçmek istemiyorum. Özellikle Bozkurt ailesine seslenmek istiyorum. Bravo… Nasıl bir ses tonunuz var sizin ne güzel. Pencerenin dışına hiç çıkmadınız. Zaten ekrandan bakıyoruz size, film izliyoruz. Cinayet filmlerindeki gibisiniz…

Sivil Savunma ekibi ile oturdum, Adıyaman’da çok kişi ile konuştum. Bu insanlar çok güçlü, oradaki sizin arkadaşlarınız. Arkaları var hiç bir şey olmaz bunlara dediler. Keşke yüzünüze bakarak konuşabilseydim. Bozkurt ailesi oyun oynuyorsunuz bize…

4 yaşında bir çocuğa ölümü tattırdınız. Yetim bıraktınız… Burada 72 canın aileleri olarak biz yaşayan ölüler, bizden korkun. Çünkü biz sizin arkanızdayız. Zannetmeyin ki güçsüzüz. Biz sizin rahat etmediğinizi huzur bulmadığınızı göreceğiz. Bu adalet er ya da geç yerini bulacak.

Sizin arkanız mı var, üçünüz bir birinize dayamışsınız sırtınızı, biz aptal mıyız?

Siz bizim 72 canımızın katilisiniz. Siz benim oğlumun katilisiniz. Siz benim eşimin, bir öğretmenin katilisiniz ve siz diyorsunuz ki otel mükemmel.

Eşimi teşhis ettim, ezim ezim ezdiniz. Yüzü tanınmazdı, tırnaklarından teşhis ettim. Siz benim eşimin ve oğlumun katilisiniz. Bana orada oturup da “ben günahsızım” deme.

Ben AFAD’ı da suçluyorum. Oğlum temiz çıktı. Oğlumu teşhis etmek isterken 50 tane ceset gördüm. En son hepsi bana bebek gibi geliyordu. Bizim kanımızı dondurdunuz. Oğlum yaşayabilirdi, AFAD geç kaldı. Biz size güvendik, biz İsias’a güvendik. Adalet yetini bulsun.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu