BelediyelerManşetYerel Haberler

Sualtı Görüntü Avcılığı Fotoğraf Yarışması Tamamlandı

'Arkın Group Girne Fest 23' kapsamında yer alan 1. Uluslararası Sualtı Görüntü Avcılığı Fotoğraf Yarışması Kervansaray Halk Plajında gerçekleştirildi. Düzenlenen yarışmaya adanın Güneyi ve Kuzeyi'nden toplam 44 dalgıcın katılım gösterdiği yarışma, saat 09:00 itibariyle başladı.

‘Arkın Group Girne Fest 23’ kapsamında yer alan 1. Uluslararası Sualtı Görüntü Avcılığı Fotoğraf Yarışması Kervansaray Halk Plajında gerçekleştirildi. Düzenlenen yarışmaya adanın Güneyi ve Kuzeyi’nden toplam 44 dalgıcın katılım gösterdiği yarışma, saat 09:00 itibariyle başladı. 5 ayrı grup olarak, tespit edilen bölgelerde dalış gerçekleştiren dalgıçlar, en güzel sualtı karelerini yakalamak için mücadele verdi. Yarışmanın sona ermesi ile dalgıçlar, 48 saat içerisinde çektikleri fotoğrafları jüriye teslim edecek ve değerlendirme sonrası kazananlar belirlenecek.

1. Uluslararası Sualtı Görüntü Avcılığı Fotoğraf Yarışması kapsamında çekilen tüm fotoğraflar, 25 – 26 Eylül tarihlerinde, saat 1 8:00 itibariyle, Ramadan Cemil Meydanı’nda sergilenecek. Fotoğraf yarışması ödül töreni ise 28 Eylül Perşembe günü saat 19:00’da Karaoğlanoğlu Antis Plajı’nda gerçekleşecek.

Yarışmanın düzenlendiği saatler olan 09:00 – 15:00 saatleri arasında, Kolan Britsh Hospital’a ait bir ambulans ve sağlık görevlileri, Kervansaray Halk Plajında bekledi. Yine olası herhangi bir basınç yeme durumuna karşın, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde basınç odası hazır bekletildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu