ManşetÖzel Haberler

“Oğlumun Gözlerine Bakamıyorum”

6 Şubat depreminde İsias Otel enkazında kalarak hayatını kaybeden Ali Karasel’in eşi Fatma Karasel duruşmanın ikinci gününde dinlendi.

Fatma Karasel’in konuşması şöyle:

Eşim Ali Karasel mükemmel bir babaydı. Oğlumun hayattaki en büyük destekçisiydi, her şeyiydi, idolüydü. Eşim İsias’a sorumlu öğretmen olarak gitmişti. 6 Şubat gecesi çok kötü bir hisle uyandım ve uyuyamadım. Deprem olduğunda uyanıktım ve hemen eşime ulaşmaya çalıştım. Defalarca aradım ama ulaşamadım. En son Murat beyin eşinden İsias Otel’in yıkıldığını öğrendim. Çok umutluydum, son güne kadar onları kurtaracağımızı düşünüyorduk.

Oğlum babasına çok düşkündü ve Adıyaman’a giderken onu almadan gelme dedi. Babamı buldun mu diye defalarca aradı. Onu bırakarak gittim. Eşimin ağır yaralı olduğunu söylediler ve uçağa binip gittim. Gittiğimizde hastaneleri gezdik ve isimleri ile çağırdık. Durumu ağırdı dendiği için cesetlere bakmaya başladım. Bulamadık diye enkazın olduğu yere gittik. Yine bir umudumuz vardı, yanlış bir duyum aldık. Enkazın üzerine çıkıp toprakları atmaya başladık. Ama bu enkazdan kimseyi kurtaramadık. Her şeylerimizi İsias’ta bırakıp geldim.

Eşimi son gün buldum. Cenazesini bile bulamayacağımı düşünüyordum. En temiz cesetlerden birisi de benim eşimdir. Hiçbir darbe yoktu. Oğlum 16 yaşında babasız kaldı, babasının her şeyiydi. Ona çok düşkündü. Gözüne bakamıyorum oğlumun. Hiç kimse böyle bir ölümü hak etmiyor. Türkiye adaletine güveniyorum, adalet yerini bulacak ki bende çocuğumun yüzüne bakabileyim. O benim her şeyimdi…

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu