Sinema TVYaşam

Harvey: Onlardan Hesap Soracağım!

'Baby Reindeer' dizisinde taciz faili olarak temsil edilen Martha karakterinin gerçek hayatta kendisi olduğunu iddia eden Fiona Harvey, "Ben çok çekiciyim. Onlardan hesap soracağım" dedi.

‘Baby Reindeer’ dizisinde taciz faili olarak temsil edilen Martha karakterinin gerçek hayatta kendisi olduğunu iddia eden Fiona Harvey, “Ben çok çekiciyim. Onlardan hesap soracağım” dedi.

Netflix’te geçtiğimiz haftalarda gösterime giren ve büyük ilgi toplayan ‘Baby Reindeer’ dizisinde taciz faili olarak temsil edilen ‘Martha’ karakterine ilham olan kadın ortaya çıktı.

Fiona Harvey, ‘gerçek Martha’nın kendisi olduğunu ileri sürdü. Harvey, komedyen Richard Gadd’ın kendi hayat hikayesinden yola çıkarak yazdığı ve başrolünü üstlendiği dizide iddiaların tümünü reddetti.

Radd’ı taciz veya takip etmediğini ileri süren Martha, Scottish Sun’a açıklamalarda bulundu. “Ben çok yetenekli bir avukatım, fotorafik hafızam var ve büyük dosyaları ezberleyebilirim. Okuduğum okullarda hep birinciydim” diyen Harvey, dizide kendisini canlandıran aktris Jessica Gunning’i de eleştirdi. Harvey, “Ben çok çekiciyim. Onlardan hesap soracağım” ifadelerini kullandı.

The Sun gazetesi, Harvey’nin daha önce İskoçya’nın önde gelen iki politikacısını taciz etmekle suçlandığını da yazdı.

Habere göre Harvey, 2013 yılında 78 yaşında ölen Glasgow Milletvekili Jimmy Wray ve 62 yaşındaki avukat eşi Laura ile eski bir İşçi Partisi üyesi olduğu dönemde temasa geçmişti.

Yazar ve başrol oyuncusu Richard Gadd’ın kendi gerçek hikayesinden uyarladığı dizi, ‘Donny Dunn’ karakteriyle ısrarlı takipçisi Martha’nın ilişkisini konu alıyor. Dizi, hayatı boyunca başarısız olan komedyen Donny’nin etrafında dönüyor. Donny’nin çalıştığı barda Martha’ya ısmarladığı çayla beraber ise işler değişiyor.

Bu ikramdan sonra, avukat olduğunu söyleyen ‘Martha’ karakteri ile Donny’nin saplantılı arkadaşlık ilişkisi başlıyor. Donny beş yılı aşkın bir süre boyunca sayısız mektup, 40 bin e-posta, 740 tweet ve 350 sesli mesaj ile taciz ediliyor.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu