ManşetSiyaset

Tosunoğlu: Fikri Bey’in Doğru Bir Şey Yaptığını Görmedim

DP Milletvekili Hasan Tosunoğlu, Kanal T’de çıktığı yayında parti Genel Başkanı Fikri Ataoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.

DP Milletvekili Hasan Tosunoğlu, Kanal T’de çıktığı yayında parti Genel Başkanı Fikri Ataoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.

Tosunoğlu, “Kooperatifçilik ülkede bitme noktasına gelirken, bu konuda yapılması gereken çok iş varken, bizim sorumluluğumuzdayken, parti meclisi kararına rağmen bunun teslim edilmesi kabul edebileceğim bir şey değildi.

Ben kişilere karşı bir tavır koymam olaylara olgulara yapılanlara yanlış yapılanlara tepki koyarım. Yanlış oldukça da sesimi çıkartmaya devam edeceğim. Çünkü bu benim partime ve topluma karşı sorumluluğumdur” diye konuştu.

DP’nin kooperatif ataması ile ilgili Parti Meclisi toplantısında yer almadığını belirten Tosunoğlu, “Sayın Bakanın sorumluluğunda olan bir konu ama parti meclisine getiriyor. Parti meclisi  karar alıyor ama o parti meclisi kararına rağmen başka karar uyguluyor” şeklinde konuştu

Tosunoğlu, mücadelesini parti içinde ve mecliste sürdürmeye devam edeceğini vurguladı.

Ülkede devasa ekonomik sorunlar varken hükümetin ekonomi çalışmalarını yetersiz bulduğunu ifade eden Tosunoğlu, “ Mecliste olduğum için pişman değilim. Halkın takdiridir. Mutlu muyum? Hayır. Efektiflik konusunda hem hükümet hem de meclis sıfır puanda” dedi

Tosunoğlu şöyle devam etti:

“Bazı yasa tasarılarını ya mailde ya da mecliste öğreniyoruz. Önceden bilgi verilmiyor. Görüşümüz alınmıyor. Bunları Fikri Ataoğlu’na defalarca ilettim.  Böyle ortamda kimse parmak kaldırıcı olmamızı beklemesin.

Fikri bey doğru bir şey yaparsa alkışlarım ama şu ana kadar doğru bir şey yaptığını görmedim. Usandım kendisini uyarmaktan, ikaz etmekten, ortak akıla davet etmekten. Fikri Bey ortak aklı kabul etmiyor. Bu da DP anlayışına ters

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu