ManşetSiyasetSpor

KIBRISLI Gündeme Getirmişti! Devletimiz Neden Suskun?

Çetinkaya Türk Spor Kulübü'nün kullanımında bulunan ve uzun zaman sonra yenilenerek hayata geçirilen tarihi Taksim Sahasına inen merdivenlerin Birleşmiş Milletler (BM) tarafından kapatılması yeni tartışmaları da beraberinde getirdi

   Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nün kullanımında bulunan ve uzun zaman sonra yenilenerek hayata geçirilen tarihi Taksim Sahasına inen merdivenlerin Birleşmiş Milletler (BM) tarafından kapatılması yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.

   İlk olarak geçtiğimiz hafta KIBRISLI Gazetesinin gündeme getirdiği olayın başlangıcı 12 Ocak Perşembe günü Birleşmiş Milletleri (BM) görevlilerinin sahaya giriş merdivenlerinin önüne konteyner koyması ile başladı.

   Kullanım hakkı Çetinkaya Türk Spor Kulübünde bulunan sahanın şimdi de giriş merdivenine beton dökülmesi Birleşmiş Milletlerin amacının ne olduğu sorusunu akıllara getirdi.

   Diplomatik bir krize yol açabilecek bu durum karşısında hem hükümet yetkililerinin hem de Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’nun ne yapacağı merakla bekleniyor.

   Şu ana kadar bu konu hakkında hiç bir devlet yetkilisinin açıklamada bulunmaması da dikkatleri çekti.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu