GenelManşetYerel Haberler

Peneri Ev Yemeklerinden Örnek Davranış!

Peneri Ev Yemekleri, yeni yıl öncesi Lapta Huzurevi’nde konuk edilen 40 yaşlıya 14 Aralık Çarşamba günü yemek ikramında bulundu.

Peneri Ev Yemekleri, yeni yıl öncesi Lapta Huzurevi’nde konuk edilen 40 yaşlıya 14 Aralık Çarşamba günü yemek ikramında bulundu.
Peneri Ev Yemekleri direktörü Cengiz Yapıcıoğulları, Alsancak’ta bulunan restoranında topladığı sponsorlarla birlikte yeni yıl öncesi huzurevinde konuk edilen yaşlıların yüzünü gülmek için girişimde bulundu.
Yapıcıoğulları: Yaşlılarımızın Yüzünü Güldürmek İstedik
Yapıcıoğulları ile yaptığımız görüşme de yeni yıl öncesinde restoranında topluma fayda sağlayacak bir etkinlik yapmak istediğini ve aklına huzurevindeki yaşlılarımızın geldiğini söyledi. Yapıcıoğulları, yaşlılarımızın yüzlerinde tebessüm bırakmanın herşeyden önemli olduğunu aktardı.
“Bu Tarz Etkinliklere Sponsorlar Buldukça Devam Edeceğiz”
Yapıcıoğulları, bu tarz etkinliklerin tek başına üstlenilmesinin zor olduğunu, toplum olarak kenetlenip sponsorluklarla destek toplayarak daha çok kişiye ulaşılabileceğini söyledi.
Yapıcıoğulları sponsorluk destekleri için Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser’e, Rüyamın Dolabı, Deli Cafe, Signature Real Estate, Yalçın Kasap ve Ya Beleş Sebze Meyve Pazarı’na teşekkürlerini iletti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu